Mitt tiotal #3: 2012

Okej hörni, då kör vi 2012 aka det bästa året of alll time!
 

-Jag tog äntligen tag i mitt kaotiska liv och gjorde slut med Kitiara. Det var inte över, nästan tvärtom, men wow vad jag är stolt över mig själv för det där. Det var det läskigaste och viktigaste jag hade gjort i mitt liv until that point.

 

-Jag hade ett riktigt bra skriv-år! Jag skrev låtar som transparent och hello dysfunctional, skrev helt absurt många dikter och dessutom började jag skriva på vad jag nu kallar ”förstöra världen-boken”. Den försvann ju sen, men…det var ändå jävligt coolt.

 

-Jag och pappa var på reading festival! Wow vad kul det var. Det var så sjukt mycket folk och verkligen alla hade gummistövlar (vi hade läst detta på internet så vi hade också det) och stämningen var så bra. Vi såg Paramore och Florence men också the cure, you me at six, the vaxines och en massa andra. Trots superregn och oväntad supermens var det verkligen helt amazing!

 

-Jag och Marie blev vänner! Vi sjöng ireplaceable, hängde med Sandy och Julian på lekplatser, deeptalkade till 04 på natten, började kalla varandra för Lars, snackade skit om folk och hade så jävla kul.

 

-Familjen åkte på en fantastisk resa på USA:s västkust! Det var nog faktiskt den bästa resan vi gjort, jag tror att alla tycker det. Jag odlade ett hat mot las vegas, det var blå himmel och varmt varje dag, Jag hittade mig själv i Kernville, vi var på fancy bio i LA, vi roadtripade och bodde i random städer, jag och Sara tog över en karaokebar i morrow bay, vi fick höra ”dagens facebook-uppdateringar” och på slutet åkte vi till Calgary och där fyllde jag arton. Magisk tid.

 

-Det var ett riktigt bra musikår även vad gäller lyssnande. Jag lärde mig älska laleh, first aid kit, maria mena och inte minst Florence (som var den enda jag orkade skriva med stor bokstav nu). Upptäkcte även of monsters and men och damien rice och både regina och maria släppte riktigt bra skivor. What a time to be alive.

 

-Trots allt drama, och drama var det mycket av, hade jag hur mycket kul som helst med aron och Viktor. Vi hade en svinrolig ”filmkväll”, satt på golv, pratade massor om pang prego och skrattade mer än vad jag minns att jag har skrattat innan eller efter. Det fanns en kemi mellan oss tre som jag aldrig har upplevt igen.

 

-Jag och mamma lärde oss nästan hela matte b på fyra dagar. Jag hade skjutit upp det så jävla länge, men till slut gick det inte längre och vi verkligen pluggade varje minut. Jag blev godkänd på nationella och det var bland det största någonsin.

 

-Jag var på en historisk releasefest i Stockholm där jag träffade Annoushka för första gången, gick i väldigt långa blindtåg, pratade massor om tåg och var på efterfest med de kanske minst väntade personerna man kan tänka sig.

 

-Det här året provade jag en massa saker. Jag spelade gitarr inför publik två gånger, jag var med i en mini-musikal och framför allt spelade jag så sjukt mycket rollspel. Det var riktigt kul att vara möss i en kvarn och slå ihjäl folk med min spikklubba, även om själva rollandet inte funkade så bra för mig.

 

-Även detta år fanns det citat och annat som har hängt fast i min värld. Det jag mest pratar om idag är ju drömmen när jag blev gravid med ett tåg, men även saker som ”jag mobbar inte folk, jag bara skrattar åt dem”, ”-Jag vet inte var jag är någonstans! -Jag kommer, var är du?” och ”en inställning av en utställning om en tandställning” håller sig kvar.

 

-Och så årets dag! Det är svårt, för 2012 kan faktiskt vara det bästa året jag haft i mitt liv, men det blir en dag i februari. Jag och Agnes var i stan, det var snö ute, vi delade hörlurar på bussen och lyssnade på ”gay pirates” (en låt jag inte hört sen dess) och vi fikade på mitt favoritcafé. Mitt när vi satt där frågade hon ”what’s new with you?” och jag svarade, utan att riktigt tänka efter, ”I’m happy.” I’ve never heard you say that before”, svarade hon. För det var ju så. Jag var och är nästan aldrig lycklig men då var jag det.

 

Kommer detta att hålla? Vi ses och tar reda på det 2013!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0