break up with your girlfriend cause I'm booooored

Rubriklåt: break up with your girlfriend I'm bored med ariana grande, en festlig låt som vi sjöng igår. vad är grejen med att jag har titelrader som rubrik jämt nowadays? det är ju tråkigt!
(årslistan ligger härunder så ni vet!)
 
Haj haj! Nu är Robert här och vi lyssnar på fleetwood meck. Jossan är på super-goshumör, så de har social times. Och jag ska blogga om igår, min vana trogen, och då hängde jag hos lilla. Hon lagade falukorv med stuvade makaroner under mycket sång och förvirring, och vi åt dessa (trots något brända) med vitt vin. Och till efterrätt åt vi puddiiiing med gräddeeeee! Det är seriöst det godaste jag vet av allt i hela världen överdriver ej. Vi sjöng, upplevde snygga crossfades och hade oss, och efter ett tag tog vi oss ut.
 
Vi åkte till mello yello, där lilla egentligen inte fick komma in tydligen, men sen fick hon ändå det pga snäll vakt. Vi drack goooda drinkar och lekte lekar så som brukligt på barer, så det blev mycket skratt och tankeverksamhet. Och alltså deras drinkar är stans bästa verkligen. okej det vet väl inte jag men jag säger det ändå do not judge. Vi åkte hem och skulle sova, men vi låg vakna och skrattade sjukt mycket åt harry potter. Lilla kan ju lite, men har inte läst, så hon gissar sig fram. "Nu skiter vi i skolan, jag vill kampa!" och "men ron du kan ju inte sätta upp ett tält!" var några av hennes idéer, på skånska såklart.
 
Idag sov vi lääänge och sen gjorde hon äggröra. eller rörägga som man tydligen också kan säga. Och sen har jag slagits med den dumma listan, och nu snart ska jag och robert äta fläskpannkaka. spännande ju!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0