I am your stubborn hypocritical lover, guarded by thorns of my past

Rubriklåt: This too shall pass med Maria Mena, som jag hörde nyss och dessutom är min lover (lol) tillbaka i Sverige nu! Yaaay!
 
Hej det var länge sen. Det var det inte egentligen, men det känns så. Tid är förvirrande. Och alltså är den här låten (inte rubriklåten, utan "money" med samma artist) från marias brors perspektiv? eller någon som pratar till hennes mamma? Det är en skitkonstig låt serri I need her to explain it to me. Tänker bli musikjournalist och intervjua henne och istället för typ "what can we look forward to on the next record?" ska jag ba "sooo that song from 2011 can we talk bout that?" nä okej jag skulle ha massor mer att fråga henne. Typ how are you are you eating are you ok are you drinking again :( hmm vi är ganska lika va?
 
Eh, det var ju en härlig paus i det normala bloggandet. Såry. Jag skulle egentligen blogga om i lördags, när ju Robert var här. Jag skulle då bjuda på fläskpannkaka, och eh...det var klurigt. Mest att lägga upp den. Så jag slet och kämpade och till slut fick vi i oss mat. Vi lyssnade sen på en cirkelskiva, för vi hade en gäst-skivare! Det var pappa och vi fick lyssna på goth-aktig musik som var märklig och härlig. "highasyoucangooo" och "sluta försöka spela punk, ni vet inte hur man gör!" var highlights från detta. Hjälp nu trodde jag datorn skulle hänga sen, men han ångrade sig. Weird. Sen åt vi i alla fall olika kolasnittar som mamma hade bakat och lyssnade på svinkonstig musik. Många upprörda "näe!" hördes, mycket "jag vet vad det här är, men vad är det?" sades och vi hade väldigt roligt. Och såklart har jag inte lyssnat på gårdagens skiva än...woops. gör det ikväll innan du sover snälla Emma?
 
Vad gjorde jag igår? Just det jag handlade och åt mat himma. Och tittade på nashville! Det är en så mysig serie <3 pappa fick också titta, mot sin vilja, så han försökte gissa allas motiv. "det tycker du inte alls! Du har ulterior motives!" sa han om den snällaste karaktären ever (lilla: Han som sjunger let there be lonely). Men han kom i alla fall ihåg vem som var gay. Så nu har jag blubblat hur mycket som helst och sagt 0, och idag har inget hänt. Jag har bingeat youtube och pratat med Lilla om kanibalism och mina tveksamma åsikter, och väl inte mått superbra nä. men nu är Stella hemma och på torsdag är hon här och det kommer bli bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0