May I sing about the one I love

Rubriklåt: The one I love med Ellen Crauss (krauss? idk)
 
Ursäkta, hörni, det blev en liten bloggpaus. Det var ganska skönt faktiskt. Bara stänga av hjärnan i några dagar och fokusera på min tjeja. <3 och vi har haft det jättebra. I fredags kom hon hit och vi var sura på malmö trafikverk en stund för att de kuggade henne, men sen åkte vi him. Där hängde vi med mina föräldrar och Sara och benjamin, åt tacos och tittade på på spåret. Jag lyckades med en musikfråga till slut, alla mobbade varandra och Benjamin tjatade om att han inte hade nån bil. Rip bilen Olivia </3
 
Igår gjorde vi verkligen ingenting. Vi supersov, försökte läsa en av mina barnböcker som vi båda älskar (min stereo lät oss inte riktigt dock, snälla säg att jag inte måste köpa en ny), åt godis och gosade. Så jävla skönt. Älskar att hon aldrig tycker att jag är tråkig när jag inte orkar göra något alls <3 vi tittade såklart en del på Felix, för det måste man hallå, och skrattade mycket åt "det är helt omöjligt att inte hitta en tjej du inte vet namnet på!"
 
Idag åkte hon hem och jag sov som en sten, för jag sov sämst inatt. "Sluta vänd på dygnet, Emma" håll käft töntar. På kvällen åkte jag him och vi åt mat och såg mästerkocken och sen såg jag gaaammalt nashville. Jag älskar nashville <3 det är så mysigt och knäppt. Så jag mår faktiskt bra. Smäller bubbelplast, äter choklad och chillar hemma nu. Så om ni blev oroliga över mitt inlägg häromdagen och sen bloggtystnaden, fear not. I'm ok.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0