Allting går under, allting går över

Rubriklåt: Allting går över med Alice B, mest en mysig låt men känns också som ett bra sätt att avsluta ett år. För om en halvtimme blir det min fölsedag och jag är inte ungdom! Jag blir vuxen! Hjälp göm mig :(
 
Hej från 25-åriga Memma, som snart inte finns längre! Rip till 25-åriga Memma :( rip ungdomsmemma! Okej jag kanske har en livskris lite lowkey men det är inte så intressant. Vad som är åtminstone minimalt intressant är mitt liv sen sist! Och igår träffade jag Alex. Vem fan äre, undrar ni? The person formerly known as Emi! Vi gick och fikade och pratade en massa om allt som har hänt sen sist, och sen hamnade vi i ett samtal om nya namn. Så min förvåning var stor idag när jag vaknade och hen faktiskt hade tagit klivet och blivit Alex på riktigt! Fucking coolaste jag varit med om ju! Vi hade också denna fina dialog:
Jag: Men vet du vad kul är ens?
Alex: Det stavas g y m!
J: Men vet du vad kul umgänge är?
A: Det stavas Emma!
 
Det var det sötaste ever ju! Jag kom sen hem och chillade, tror inte jag gjorde så mycket? Förutom att prata med Linus, för det gjorde jag. En highlight från detta var när han ville ha en reklampaus i livet, så jag gjorde reklam för...blåbär. "Vi är blåa, vi är bär, blåbär!" jag fick ett jättestort skratt för det, så det var ändå härligt. Jag gillar inte ens blåbär! Jag kan ha sagt att jag hatar blåbär, men det menar jag inte. Tror jag. Och idag är det måndag, och jag har haft mycket ångest faktiskt. Det var inte igår! (snart var det det) Men jag tryckte i mig cookie dough-glass och tryckte undan ånget, och nu mår jag mycket bra! Förutom då att jag snart slutar vara ungdom :( trauma! Med detta löjl lämnar jag er, ses efter fölsedagandet!

Kommentarer
Postat av: Shass

Hjälp! Var det redan dags för födelsedag? Grattis i efterskott! <3

2020-07-08 @ 10:40:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0