Chanslöst ska vi vänta på vår dom, skamlöst ska vi stå för allt vi gjort

Rubriklåt: En sista minut som Mares, som jag precis lyssnade på som pepplåt för att städa en minimal liten bit av all superstädning jag måste göra...
 
Hej från sängen! Nu är allt tillbaka till vanlig ordning, alltså nattbloggning. Stella har alltså åkt. Igår var vår sista dag och vi åkte till emporia! Det har blivit något av en grej att prata om emporia och säga det med konstig röst (såklart från Felix), så nu skulle vi äntligen dit. Och på vägen dit kom vi på den bästa reseleken! Det var would you rather, eller pest eller kolera heter det väl på svenska, Felix style. Vilket typ innebar att vi sa en massa nonsens till varandra och skrattade hysteriskt. Rip alla på tåget.
 
Vi kom fram och gick i affärer, till exempel en nörd-affär där vi gärna ville köpa Harry Potter-tp (någon gång händer det!) och klädaffärer som inte var så kul. Vi var hungriga, så vi gick till max och flydde kaoset genom att sitta utanför i nån konstig pseudo-utomhus-grej. Mat och milkshakes, vi levde fan life! Förutom att en störig bebis skrek som fan, men ändå. Sen tittade vi på mer kläder, till exempel paljettklänningar (<3), och sen åkte vi hem. Mycket bra utflykt! Vi vilade såklart efteråt och på kvällen såg vi fallet Kevin, för...vi gillar hemska saker. Jag blev väldigt upprörd och skällde ut alla hela tiden, när jag inte fick stänga av helt för att klara av möget.
 
Sen skulle vi sova. Det gick inte så bra för mig, som vanligt, men inte för henne heller den här gången. Vi lyssnade på flashback forever och precis när jag hade fattat att hon inte heller sov var podden jätterolig, så vi verkligen superskrattade åt "brudjäveln har inte svarat! Men jag har pratat med systerjäveln!" och "skicka brevet!!". När vi hade skrattat klart gick vi ut på en natt-cigg, vilket var jättemysigt för vi pratade om viktiga saker och det var lagom kallt och allt var fint. Sen satte vi igång Harry Potter och Stella somnade, men inte jag...på hundra ååår. Blä. Kul dock att det sista jag sa var "käften farmor", eftersom mrs black skrek en massa. Makes sense...kind of. Men till sluuut somnade jag, och idag chillade vi mest innan hon åkte. Sen dess har jag också chillat, lyssnat mer på Taylors nya album och kanske skrivit på en ny låt? Kaanske? Kul life! Så, nu sover vi va.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0