I drink too much coffee and think of you often

Rubriklåt: Patricia med Florence + the machine, som vi hörde igår när vi eftermiddagssov och som dessutom har kaffe i sig, vilket är viktigt för den nya tema-listan i life är Lillas spellista med tema kaffe! Geni är hon
 
Hej från min och Stellas mysvärld! Vi har precis spenderat kvallitetstid med att ligga i sängen och äta kalla köttbullar och titta på todd in the shadows. Och firade att jag har fått en recension! Den ni! Det är nån tidning för bibliotekarier som har recenserat min lilla bok, och bra dessutom! Iiiiiii!
 
Men ja, igår var vi på quiz. Vi var på John Scott (=ansiktspuben) med mamma, pappa, Sara och Benjamin och där åt vi pubmat (Sara beställde en jätteliten mat by accident) och försökte samtala men ingen hörde någon så det blev väldigt konstiga samtal. Och sen vare ju quiz och jag kunde...inget. Förutom vem som hade gjort olika låtar och kanske något annat, men då kunde alla andra det också så det spelade ingen roll. Men vi hade kul ändå! Jag och mamma tramsade mycket, de drack många äckliga ölar och vi kunde faktiskt ganska många frågor! Wow! vi vann ju inte såklart, men inte jättelångt ifrån faktiskt! Och sen åkte jag och Stella hem och åt godis och tittade på Felix, för vi behöver Felix he is our drug.
 
Idag har vi sovit massor, fast mest jag, såry Stella. Men vi är vakna nu och bingear todd-videor och tramsar (jag tyckte till exempel att passenger borde göra en låt som heter iggy pop, för att sluta cirkeln liksom, det tyckte ingen annan...) och ja, nu är vi här bara. Vi ska väl get ourselves together ganska snart. Men jag är recenseeeerad! Iiiiiiii!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0