It's like I'm powerful with a little bit of tender, an emotional sexual bender

Rubriklåt: Make me feel med Janelle Monae, en queer och amazing damhängsdänga
 
Hej hej från...mig, helt enkelt. Woop woop it just me. Och jag ska berätta om i fredags när det var damhäng med Saga! Vi möttes i stan och åt middag på surf schack, som nu tvingar en att beställa i deras jävla app så de suger ju nu. Men maten var mycket god och vi diskuterade vad man får tycka om andras favoritsaker och vår tid som svenska-studenter. Hon berättade ett minne av mig som jag inte själv minns, som jag nu ska delge er: När vi hade vår första delkurs, som var lite rörig, skulle vi utvärdera den (bra mening). Läraren frågade typ om vad vi tyckte och jag ska ha sagt "alltså jag har en fråga. What are we doing?" jag tyckte tydligen att kursen var väldigt rörig. Jag skrattade jättemycket åt detta av någon anledning.
 
Sen åkte vi hem till mig och damhängde på riktigt. Vi drack bubbel och "när man dricker bubbel ska man leka", som Saga sa, så vi lekte! Jag fick gissa saker i vår lista och sen vilka låtar som var mest populära förra året på billboard, för jag är en tönt och det var suuuperkuuul. Vi testade att blanda vodka med olika läsker (fanta citron var gooott) och babblade, och till slut spårade vi ur om rapper names och skrattade åt juice wrld och post malone och hur de namnen kom till och hur man skulle prata med dem i vardagen med såna namn. Det går inte riktigt att förklara men vi skrattade så det gjorde ont. Och vet ni vad? Jag fick mitt broderi! Saga har gjort ett broderi till miiig! Det ska jag hänga upp <3 så, mycket bra och skrattigt häng!
 
Igår var en viiilodag. Jag sov massor och sen bara chillade jag, solade på balkongen, skrev med folk, hittade på ett reality-program med Lilla (sån bra idé!) och hade ett bra life. På kvällen drack jag hallonsoda och lyssnade på möörka dokumentärer, vilket liksom passade. ...not. Sen sov jag mer i alla fall, och idag är det söndag och jag ska snart till syster. Harebra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0