Kärlek ger en kraft att förändra, lust att låta bli

Rubriklåt: Sommaren 2014 med Emil Jensen, för hallå är inte det den bästa beskrivningen av kärlek ni någonsin har läst i hela era lives? Det borde va!
 
Hej från mig och Stella! Eller ja mest mig, Stella bara är här, det är jag som blågar. Just nu googlar vi saker om barnafödande, sååå it's all good. (inte för eget bruk obs!) Men ja, hon kom hit igår som jag sa och det var så jävla mysigt. Först bara babblade vi ett tag och sen åt vi olika saker till middag och tittade på sista avsnittet av surviving r kelly. Det var, om möjligt, ännu värre än innan. Vi fick se föräldrar som inte sett sina döttrar på tre år, för han bara...har dem. Så jävla mörkt :( så vi var såklart tvungna att liva upp oss med en lång dokumentär om black metal-morden, som vi ju har hört om innan, men denna var på youtube. Den var dock ganska dålig :( jag fattade nästan ingenting och fick hela tiden fråga vilken dude vi tittade på, typ "är detta björne?" eller "är det han jag hatar?" fast till slut hatade jag alla. De är så full om themselves och störiiiga! Jag vill slå dem :( men ja, sen såg vi lite på todd in the shadows och sen sov vi.
 
Idag väcktes vi halv jävla sju av Stellas jobb-larm, taskigt anser: jag, men sen fick vi sova till tio i alla fall. Då fick vi gå upp, för vi skulle handla med pappa. Hahahaha nu läste Stella om en dude som precis har dött och hans sista ord var visst "I think I made a mistake. I thought this was a hoax, but it's not!" Han trodde inte på corona alltså. Ändå helt jävla fantastiska last words. Men ja, vi handlade en massa och sen har vi sovit och musikat hela eftermiddagen, och snart ska vi åka på quiz. Och hallå jag älskar att ha Stella här! Hon är knäpp och söt och bäst <3 ses efter quizande!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0