men höjer glaset, vi kan skåla och skratta och skåla åt oss

Rubriklåt: Champagne med Silvana Imam, för det är gott
Vinaren runt vattnet: Men naj! Det blir äckligare!
 
Hej från Lilla-hemmet! Här sitter vi och dricker bubbel och Lilla nynnar till folkmusik. För hon är: en sötboll. Men det här inlägget ska inte handla om henne (sjuuukt va) utan om igår när jag var på quiz! Jag tog en färdis till en grill där jag mötte Saga och hon köpte mat och jag köpte pommar. Det var jättetråkiga pommar :((( På vägen till parken hann jag både hota henne om våld och cansla henne (hon har strumpor i sandaler, vafan är det för fel på na!), men vi hittade en solig plätt och där föll vi ner.
 
Snart kom Oskar och Elias, de andra som gjorde quizet, och sen kom en massa andra quiz-deltagare som jag inte kände. Jag och Saga drack boxvin ur fancy plastglas från Oskars supercoola picknick-väska och livet var bra, och sen kom en Nils som jag fick vara i lag med. Vi var väl inte jättebra, men det var kul! Jag fick flexa min harry potter-kunskaper, Saga spelade "passande" låtar till olika frågor och oftast hade vi riktigt fel. Det mest intressanta var dock att det typ pågick ett rave bredvid oss? Vi tror att de var en sekt samt gick på ecstasy, så vi kallade de för en sektasy. De hade en skylt bredvid sig som vi länge undrade vad det stod på och till slut såg vi att det stod "bra jobbat" på den. Sååå det var väl bra jobbat av dem att dansa till konstiga trummor I guess? Eller alltså inte trummor som de spelade, utan konstig trum-musik. Vi kom hursomhelst trea, vilket är mycket besvikande, och sen åkte vi hem. Och mamma mötte mig vid bussen och körde mig hem <3 bästa mamman!
 
Idag har jag vaknat av supermens (rip allt) och sen supersovit, och sen har jag bara typ chillat och youtubat tills jag kom hit. Och nu bubblas det och vi lyssnar på Robyn. Så nu ska jag återvända till Lilla-fokus!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0