Now I love you just the way I loved that ragdoll, but only now my love has grown

Rubriklåt: River deep, mountain high med...några folk? Men det är ju med glee cast jag lyssnar på den, och alltså rip Naya Rivera. Det är så sorgligt.
 
Hej från halvsolen på balkongen! Just nu är det sol, men den kan gå i moln any time. Men nu mår jag mycket bättre än innan idag, så Imma blog for real. Och igår åkte jag till Sara och plockade hennes vinbär! Vinbär är mitt liv yall. Vi lyssnade på Santana-låtar och hon spelade animal crossing (vilket gjorde mig livrädd när hon ropade "det kommer massa bin!" det var tydligen inte i livet...) och jag plockade, men det var inte så många bär för hennes buske är en noooob. Efter plocket gick vi in och jag fick äran att höra Saras cooking show, alltså att hon gjorde overnight oaths och berättade det med en knäpp brittisk axent. Det var härligt ändå! Hon var väldigt trött, så jag gick him och hängde där istället. Där plockade jag klart vinbären där, med hjälp från mamma, men hon plockade med kvistar som ett monster så medans vi tittade på gilmore girls rensade jag bären. Life ju! Vi såg några av mina bästa avsnitt, åt sprödbakad torsk och såg lite hitlåtens historia om till exempel losing my religion. "Jag har inte sett detta innan!" sa jag till pappa ungefär hundra gånger. Han vägrade tro mig, men jag hade faktiskt inte det!
 
Efter lite mer gilmore åkte jag hem och jag tror jag sov i tid? Men sen drömde jag venla-drömmar som fan, vilket är vidrigt. Ska aldrig fucking sluta med det här knarket för I will seriously die. die. Fattar ni hur låg dos jag är på btw? Den är fett låg. Psykläkaren säger att jag inte ens räknas som medicinerad enligt honom. Huuur ska det bli att sluta om jag höjer skiten? Aaaaa! Men ja, idag har mamma och pappa varit här och fixat. Så nu har Jossan sin nya fina vattenfontän och jag har fått min toasits! This is important yall! Och det är rent här, och jag har ätit glass och vet ni vad? Snart kommer Stellllaaaa hit! Iiiii!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0