Vårat gäng är bara du och jag, alla andra kan dra åt helvete

Rubriklåt: Two man gang med les big byrd (eller Alice B om man föredrar det, det gör inte jag), basically sången om mig och Lilla
 
Hej från balkooongen! Äntligen! Om ni undrar hur glad jag är över det så hoppade jag basically in i bilen och hälsade pappa med "det är varmt idag! Det är varmt idag! Wooo hooo!" när vi skulle handla. Riiiimligt.
 
Igår var det så att säga ovarmt och jag skulle plocka vinbär. Dålig timing men skit samma vinbär rules! Lilla var mitt plocksällskap och fick se när jag ropade över bra klasar och framför allt över när jag hittade sniglar som jag blev vän med. Jag hittade en snigelbebis! <3 vi lyssnade på svenska listan och sjöng och babblade, men mest tog vi det bara lugnt och jag njöt av vinbärsplocket som den sjuka människan jag är. Cia och Amanda kom plötsligt förbi och vi fikade med dem (och mamma och pappa såklart) och sen slog de sönder ett skåp. Sådär som man...gör? Rip skåpet!
 
När jag kände mig klar för dagen åkte vi hem till mig och där hade vi sagokväll! Lilla berättade en hungerspelen-saga som innefattade att hon sjöng Linus Svenning, så det var ofc en bra saga, och sen berättade jag länge och väl om "när harry och gänget kampar". Det gick inte så bra dock, för det var så mycket backstory jag skulle berätta, så det blev jättelååångt. Jag chockades över saker hon kom ihåg ("det är då de blir sams med krake!" hur?) och var allmänt tramsig angående Emma Black ("han lämnade inga pengar till mig! Rude tycker jag!"). Kul liv. Och i slutet av kvällen läste vi våra gaaaamla meddelanden på messenger, så det var mycket "vafan menade jag där?" och "vad konstigt jag pratade!" rimligt osvosv. Och så sjukt mysigt! vi åt också rabarbergifflar som mamma hade bakat (muuuummmms) och hade det bra, och sen åkte Lilla hem och jag sov väl I guess. Och idag har jag handlat, och suuupersnart ska jag till Osby! Jag är mycket taggad, för det känns länge sen jag var där! Ses snart hörni nu ska jag samla ihop mina grejor hejdå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0