You know it will always just be me

Rubriklåt: Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off (längsta titeln ever) med Panic! at the disco, en låt som sjöngs igår och som är min bästa lesbiska låt av en man. Det är en helt egen genre yall.
 
Hej från chips- och Felix-världen! Det är den bästa världen. Förutom möjligen igår, för då var vi ju i skogis-världen! Ja, Skogis kom hit och vi hade en drömig kväll. Vi åt olika matar och diskuterade absurda frågeställningar (inte courtesy of skogis faktiskt!) och crazy lärare, och sen åt vi chokladpuddiiiing! Jag älskar pudding <3 och till puddingen blev det spådomar i tarotkort! Jag fick en riktigt fin spådom som jag tolkade som att den handlade om Emma Black och Stella fick sen en jättespännande spådom. Det var fan life! Vi pratade om backra tjejor och brudtärnor och annat vi brukar prata om, och sen åkte Skogis hem och vi gick och la oss. Jag fick frispel av dokumentären vi hörde och ropade "måste vi ha en rättsstat?" det måste vi tydligen :((
 
idag var det viktigaste att lyssna på Taylor Swifts nya skiva! Stella tvingades också lyssna. Det var en ganska tråkig skiva, rip, men typ en gay låt? Eller inte men det kändes så i alla fall. Jag tror att mer av skivan är bra om man lyssnar lite mer noggrant, så det ska jag göra sen, men just nu är jag skeptisk. Och sen har vi tittat på Felix och sovit och snart kommer Lilla! Jag bloggar ganska dåligt den här veckan, men det får ni leva med ungdomar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0