En kvinna på tåget sa: En gång gjorde jag en resa som du gör idag

Rubriklåt: Tåglåten med Jenny Almsenius
 
För ett år sedan satte sig en tjej på tåget från Lund till Stockholm. Jag minns inte exakt när, men kanske vid den här tiden på dagen eller lite senare. Meanwhile låg jag i min säng och ringde mina vänner och alla sa samma saker: Är ni ihop nu? Vill du bli ihop? Fråga henne om hon vill bli ihooop! Så det gjorde jag. Jag skrev till den där tjejen på tåget och sa att alla mina vänner frågade om vi var flickvänner. "Vill du vara deeet?" skrev hon. Så jag frågade ordentligt och hon sa ja. Vi blev ihop.
 
Och idag fyller jag och Stella år. Vi har varit ihop i ett år! Det var ett år sen jag mötte henne i hallen och bjöd på kladdkaka och var jättenervös. Mer än ett år sen vi träffades och drack milkshake på pizza hut och pussades hejdå vid tåget. Och sen dess har vi varit Stemma. Vi har knarkat Felix recenserar, mobbat varandras musiksmak, gosat med katterna, träffat varandras vänner och familjer, sovit masssor med varandra och varit så fucking trygga tillsammans. Det har hänt jobbiga saker och vi har hanterat dem så jävla bra och när vi är klara med det dåliga har vi haft så jävla roligt och bra.
 
Och idag är det jag som är på tåget till Stockholm. Efter två månader, nästan tre, ska jag äntligen få träffa min tjej! Jag kommer äntligen få komma ut till Husby igen och klappa katterna och pussas och alltså wow. Jag började typ hoppa upp och ner i stolen nu när jag skrev det. Jag är så peppaaad! Så, jag ville bara säga att det är vår ettårsdag idag och, som vi har lärt oss av Rosa the movie, ettårsdagar är väldigt viktiga! Grattis till oss!

Kommentarer
Postat av: Shass

Stort grattis!

2020-06-10 @ 22:46:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0