Det fanns andra såklart; någon snygg, någon smart och så han som blev far till mitt barn

Rubriklåt: Drömmen om dig med Frida Hyvönen som pratades om igår, mest för att det är en vals. Den var tydligen inte en bra brudvals-kandidat.
 
Hej från himma! Jag måste blogga nu, för Felix säger i sin stream att jag måste sova prick klockan tolv. Kommer jag hinna? Jag vet inte! Förmodligen inte men nu höll han på att slå ihjäl sig så vem bry vad han säger. "jag kommer dö live!" han dog inte live. Undrar om nån har dött i en stream nån gång? Det ska jag goggla sen. Fast okej nu ska jag säga vettiga saker, för det är bara sju minuter kvar omg! Nej just det jag bestämde ju mig nyss för att inte bry honom. Är jag extra knäpp för att Onna har delat min blogg idag så jag är nervös för att folk har läst den? Ja kanske.
 
Men ja, igår efter blogget städade jag loss. Jag lyssnade på gilmore guys-introlåtar och sjöng med för allt jag orkade och fick undan en del! Och sen åkte jag him, där team osby väntade (ja jag vet, weird, men de kom bara först ok) och vi skulle ha tårtprovning! Nu fuckade ingmar ur så ja klockan är över tolv, men aja. Mamma ska ju göra deras bröllopstårta, så jag fick en tårtprovning utan att behöva ha åsikter! score! Så vi åt olika tårtor (i små bitar obs) och babblade, och efter ett tag åkte vi hem till mig. Där åt vi kött och bollar och sen hade vi en riktigt härlig kväll. Vi pratade om min harry potter-sagor jag berättar och började göra röster till karaktärer, och insåg att vi måste göra detta på allvar. Som en radioteater typ. Det måste hända! Jag vet verkligen inte hur, men det måste ju gå, känner jag. Vi skrattade så vi knappt kunde andas åt "det blir la roligt!", "men haaar ni inte berättat?" och en massa annat fantastiskt tramsigt. Har inte skrattat så mycket på länge.
 
Idag chillade jag runt en massa och pratade med Kiti när hon var ute och gick. "här är en brygga och...en vattenpöl!" Jag kallade det en bebis-sjö, hon kallade det ett lerhål. I själva verket var det en grod-odling (grodling). Mysigt att upptäcka på avstånd! Sen åkte jag him och åt masssor av lasagne, tittade på mushmushmush och umgicks med mina föräldrar i allmänhet. Och tittade på Felixs stream som sagt. Men nu har jag ju varit vaken jättemycket längre än jag får, enligt Felix, så godnatt hörni!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0