I won't see a damn thing, I can't feel a damn thing, but Imma touch you right

Rubriklåt: The zone med the weeknd och Drake, en favorit av honom så vi lyssnade på i torsdags. Jag har dessutom översatt nästan hela till svenska.

 

Hej från ett öresundståg! Ett sånt har jag aldrig bloggat från innan minsann. Det beror ju på att jag inte kan gå in på bloggen, men jag ska publicera när jag kommer fram till osby tänkte jag. Dit är jag och Stella på väg. Vi är ultrasöta och har köpt fanta och mjölkchoklad till resan trots att den bara tar 50 min. Be jealous.

 

Men ja sist vi hördes ordentligt var jag ju på snabbtåget! När jag gått av det åkte jag hem och dit kom en styck lilla. Jag hade saaaaknat henne! Vi tryckte i oss asian express och catchade up om allt sjukt som händer i våra lives, och det är fan inte lite. Vi diskuterade låt-arrangemang en massa och sen letade jag upp resterna av vårt vin och vi hade lite partytimes. Då lyssnade vi massa på the weeknd som rubriken antyder, men även Håkan (tyvärr), jätte-cringe låtar och en massa annat såklart. Jag berättade om bråket mellan hogwarts och ministeriet med hjälp av godis (kolan och dumleklubban hade issues med varann så att säga) och innan vi sov berättade jag massor om twilight och mer om hp. Så nu vet hon vad alla vampyr-syskonen heter! Det är…weird. Men också kul!

 

Igår vaknade vi och babblade en massa tills hon åkte, och då sov jag. Jag sov hela dagen. Jag tror jag var uppe i sängen i fyra timmar? På de timmarna hann dock Stella dyka upp, så värd dag tycker jag. Vi sov (ja jag sov hela natten sen också!) och idag var vi på stan med mamma. Där köpte jag bikini (hjääälp) och sulor till mina jävla fötter och sen åt vi lunch på ”ansiktspuben”. Mysigt life! Och nu sitter jag här och knattrar på ett tåg som så sakterliga tar oss mot osby. Ses när jag varit där!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0