Jag kan inte andas och järnåkra är för lite luft för mig

Rubriklåt: Baby baby baby med Steget, fast de sjunger majorna och inte järnåkra
 
Jag tänker på 2016. Att jag genuint trodde att det aldrig skulle bli värre. Och...det blev det väl inte heller, I guess. Jag har inte mått sämre än då. Men den där undergångskänslan? Yeah...den försvann inte. Den blev värre. Och jag förstår egentligen inte vad man ska göra åt den? För jag är ju väldigt väldigt bra på att stänga ute världen. Jag kan ignorera det mesta som händer och är ofta så känslokall att andra blir arga på mig. "Men skiter du i världen?" ja. ja det gör jag. För om jag inte gör det blir jag helt jävla sjuk i huvet! Jag blir självmordsbenägen nästa ndirekt, eller kanske inte men åtminstone sugen på det! Och jag vet inte om det är det som är...målet? Att man ska bryta ihop över allt som händer konstant? För folk tycker ju också att man ska må bra...så...jag förstår inte?
 
Jag försöker ju göra kul saker. Bli glad. Men allt som gör mig glad är saker jag borde hata mig själv för! Köper äntligen en klänning och får höra att man aldrig får köpa saker som om jag är nån slags kapitalistbedjublare när jag bara försöker täcka min jävla kropp. Åker på en resa och blir skammad för att jag flyger för då dör världen! Njuter av solen och får höra hur hemskt det är att det inte regnar. Dricker läsk eller äter choklad och kommer få diabetes och hjärtproblem. Dricker vin och kommer få leverkaos. Hela min kropp och hela världen kommer gå sönder men de tycker att jag ska vara glad och må bra? Dricka vatten göra yoga och typ...jag vet inte åka till fjällen och insupa natur? Men jag orkar ju för fan knappt gå ur sängen! Jag kan inte äta veganskt för jag äter knappt! Idag har jag ätit nudlar! Inte ens snabbnudlar utan nudlar jag hade över från thaimat som jag mikrade! Det var det jag brydde mig om att fixa!
 
Och ja jag kanske är sur för att det är en jävla tramssjuka överallt och att jag kanske inte vill bry mig för om jag bryr mig vill jag bara dö. Så jag bryr mig inte och alla blir arga. Så jag bryr mig och mår skit. Vill ni att alla ska må skit? Jag vet verkligen inte! Allt går åt helvete varför ska jag vara glad när allt gör det? Ska det vara nåt jävla liv att leva? Jag vill bara sova och dricka coca cola och inte ha vinter någonsin. Jag vill inte leva tills jag är hundra för fan vem vill det! Jag är bara 25 och helt jävla slut! Så...jag hade bara det att säga. I guess.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0