Santos espiritos, insanity is all around us

Rubriklåt: Our solemn hour med within temptation, som blev något överhypad igår (för den är så jävla bra) och dessutom var vi insane
 
Hej från en Emma som legit är sämst på social distansering! Jag kommer infektera halva skåne woop woop. Skoja jag är frisk men jag kan inte bara sitta själv! (skvallra inte för de coola på twitter okej) så igår hängde jag med Lilla. Det var mysigt och extra knäppt, så vi superskrattade mest åt trams och låtsades vara katter...av någon anledning. Vi åt matar från min frys (min spis fick dock också äta, det var dumt) och choklad och lyssnade på min rock-lista, eller "rocknrollen" som den också kallas. Den har ingen annan lyssnat på innan! Jag insåg att den hade lite jobb kvar, för typ tre band dominerar, men det gjorde inget för vi gillar de banden. Vi snöade in på evanescence en stund och lyssnade på "sångar som inte finns", alltså såna som inte finns på spotify. Jag vill ju ha dem i mina listooor! Eller snarare vill Emma Black ha dem i sin lista. Kränkt är hon. Vi hyllade Amys och Sharons sångtekniker, hade ett 3 doors down-moment och hade det bra fast Lilla var ledsen. Det ska hon aldrig behöva vara tycker jag!
 
Vi sov och vaknade (wow stark info) och jag fixade ägg yay me. Vi lyssnade väl lite på musik I suppose, och pratade om viktiga saker, och jag fick mina provsvar! Detta har jag inte bloggat om så mycket men vi trodde att jag hade fel på min skjöldkörtel (det kan inte stavas så), men lol det förra provet hade fel. Mina levervärden var också lite kaos, men de är på väg neråt, woop woop! Det är väl typ det som har hänt idag tror jag? Jag har fått lite ordning i köket också, antar jag. Det är nog typ det, hejdå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0