And even though right now I don't feel strong, one day I will

Rubriklåt: One day I will med Joy Williams, från veckans cirkelmix (det blev en pianolåtar-mix! Den blev alldeles utsökt måste jag säga!)
 
Jamen hallå, nu har jag inte bloggat på ett tag. Något annat jag inte har gjort på ett tag är: Gått ut. Det blev nån slags ofrivillig karantän här, haha. Jag som egentligen vill sparka restriktionerna i ansiktet och göra allt möjligt och så sitter jag bara på min röv här hemma istället. Så kan det gå va! Så vad har jag gjort när jag har suttit här hemma? Inte mycket av substans, naturligtvis, för jag är ju helt hopplös. Men jag har pratat mycket i telefon! Jag har till exempel pratat med Kiti om att vi har "slutat låtsas bry oss", störiga killar och hur otroligt dåliga vi är på att hålla en dygnsrytm. Jag är extra dålig på det nu, i tisdags natt somnade jag inte alls förrän igår klockan 08. Så jag sov 08-14. Idag tror jag det var typ 04:30-12. Det var ett framsteg!
 
Igårkväll / natt pratade jag också med Linus jättejättelänge. Vi pratade om att han ger folk alldeles för mycket saker ("jag börjar förstå din poäng" ja det var på tiden efter sju år), varför vi var kompisar 2013 egentligen (ingen vet, men min gissning "för att det var kul" funkar) och massor om religion. Jag sa många teologiska åsikter, dömde ut folk och vi kom fram till att jag basically hade bott i en kyrka när jag växte upp. "Men va! Var ni inte i kyrkan och pratade om Jesus i skolan? Vänta varför var jag det?" jag gick kanske på en kristen skola utan att någon vet det? Det gjorde jag inte, men jag hängde massor i kyrkan och det är tydligen inte normen. Jag har till och med kampat på en kristen kamping en gång! Det pratade vi inte om, men jag kom på det nu. De bitchblickade mamma och pappa för något, kanske de hade vin med sig? Drack de vin när vi var så små? Detta ska jag fråga när jag träffar dem ikväll.
 
Det är ju det enda av vikt som har hänt, mamma har opererats! Det gick braaa! Tror vi hittills alltså, fan vet jag. Så nu ligger hon hemma och mår sådär, men hon kommer slippa massa läskig gallsten. De var stora som spelkulor, sa hon. Hon fick dem i ett rör. Jag fick inte ens mina tänder när jag blev sövd och de drog ut dem! Jag blev jätteledsen! (jag var sex år det var därför.) Hmm, märks det att jag är socialt understimulerad? Kanske lite va. Den senaste människan jag träffade var foodora-budet som lämnade en massa goda saker till mig. Typ chips och glass. Mummms. Och ja, det är väl allt som har hänt tror jag? Ja, nu har ni fått en update, lyckligtvis ska jag lämna huset idag annars kanske jag börjar slå sönder saker. Det vore dåligt.

Kommentarer
Postat av: Annoushka

Vi var också en jäkla massa i kyrkan när jag gick i skolan. Förutom vid skolavslutningar var vi där rutn första advent typ varje år, vi hade kyrkmänniskor som kom till skolan inför advent och inför påsk och sjöng kristna sånger med oss och pratade om Jesus. Så jag trodde nog också det var normalt.

2020-11-13 @ 13:47:54
Postat av: Han som ger folk för många grejer...

Nu blir jag ju först nyfiken, fick du något svar från dina föräldrar angående campingen (jag vet inte varför jag hör klass-Johannes röst i huvudet när jag skriver den här kommentaren, jag har nog umgåtts för mycket med honom)...
Jätteintressant att läsa kommentaren från Annoushka också, undrar om det hör samman med att hon var barn när Svenska kyrkan fortfarande var statskyrka?
Nu hinner jag inte skriva mer ty jag ska iväg och fixa något... tlll någon...

2020-11-13 @ 14:36:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0