I hope you're doing fine cause me I'm doing fucking great

Rubriklåt: Worse things happen at sea med Frank Turner, en av mina bästa låtar i år <3 jag vil höra den hela tiiiiden!
 
Hej från en ganska surig Emma! Jag har ut i ryggen och Jossan är så fruktansvärt jobbig. Idag luktar hon illa också. Vad kan detta betyda? Är hon sjuk på nåt sätt undrar jag? Är mycket förvirrad :( men jag äter chips och dricker julmust, så livet är ändå okej. Fast det heter inte julmust det heter mustjul. Men ändå.
 
Men ja, igår var jag hos Lilla nej vänta först träffade jag Alex. Jag fick lämna huset, paaaarty! Jag hatar att det ser ut som om jag karantänar när jag bara har tråkigt. Men ja, vi gick till incognito och jag påmindes om att just det, de har ju underbara kakor! Jag åt fudgekaka med salt caramel och det var underbart, och så drack jag te vilket Alex blev chockad över för hen hade inte sett mig dricka te innan. Det var tydligen viktigt. Vi pratade om ganska jobbiga saker och jag fick veta helt sjuka saker, så som denna: När Alex var liten älskade hen mc donalds! Huuuur är det möjligt! Kan ej hantera.
 
Men ja, sen var jag hos Lilla på riktigt. Vi kramade sönder varandra, nästan mer än vanligt, och drack vin och hade ett bra life. Vi åt maxmat, sjöng konstiga låtar och sen hände en grej som bara är intressant för mig tror jag: Emma Black lyckades co-fronta i typ en kvart! Så hon och Lilla fick hänga och lyssna på låtar och prata om saker, och det var jävligt coolt. Sen kom jag tillbaka och var helt yr i huvet och ba vafan hände där. Så då fick jag lägga mig i hennes säng och så lyssnade vi på ligga med p3, så som vi ofta gör, och Anton från josefinitopod var med! Jag vrålade av lycka. Vrååålade. Sen lyssnade vi hursomhelst på brittiska låtar, typ rubriklåten, och pratade mycket om vidriga saker som händer i livet. Fy fan i helvete alltså. Men när vi gick och la oss berättade jag sagor om första hp-boken och Lilla sa att Hermione var "motsatsen till en bläckfisk!" Hon menade mugglarfödd, för vi har tydligen sagt att squibs (ynkar på svenska, såna som itne har någon magi men är födda in i det) låter som squids, bläckfiskar, så då är mugglarfödda motsatsen till bläckfiskar. Så vi döpte dem till musslor. Rimligt!
 
Idag vaknade vi i omgångar och Lilla lagade äggröra (rörägga) och vi lyssnade väl på låtar och skit, och sen åkte jag hem och sov, och sen har jag pratat med Stella och ätit mat och sånt där. Och här sitter jag nu. Jossan har lämnat mig i fred ett tag, few, så det börjar bli lite mindre surhet around here. Så, det var min tid sen sist, ha det bra ungdomar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0