Jag kommer dö här på golvet i köket, jag kommer dö om jag inte försöker

Rubriklåt: Golvet i köket med Karakou, en låt som hördes igår och som ger rätt gos-partystämning
 
Hej från sängen! Känns som det var ett tag sen jag säng-bloggade? Vem fan vet. Jag är jättetrött och vill bara sova i hundrade år, men när jag lämnade er åkte jag ju iväg med the old man. Han sa rimliga saker som att jag och min syster borde flytta till systervägen, för en sån finns tydligen i Lund! Så det sa han till Lilla när hon kom ut också. Roligt liv. Men jag kom in till henne och vi drack överbliven prosecco och hon lagade mat. Det blev köttbullar och potatismos! Muuuums! Jag var jättehungrig så det var alldeles underbart.
 
Sen hade vi en bra kväll. Vi drack vin, babblade, lyssnade på musik och sånt där vi gör. Vi lyssnade på ett gammalt ligga med p3 och roastade de medverkande, drack varm choklad med bayleys eller hennes hemmagjorda gin (det sista var weird), pratade om jobbiga saker och hur folk inte kan hantera sina känslor och plötsligt hade klockan blivit 02:45. Sjukt. Så vi gick och la oss och jag mådde inte så bra, så Lilla berättade en fin bebbesaga om ett barn som hette Tindra och skulle gå på årskursbesök. Den var jättegullig! <3
 
Idag vaknade vi sent och åt köttbullsmackor och hade gosig tid, och sen åkte jag hem och föll direkt i dvala. Woops. Så jag har bara chillat och vilat, men dock lyssnat på en cirkelskiva i tid! Alltid sjukt när jag gör det. Så, ja, starkt slut på veckan. Vi ses när jag är piggare (eller?), godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0