There's someone in your head waiting to fucking strangle you

Rubriklåt: People ii: The reckoning med ajj, en amazing folkpunk-låt som vi lyssnade på igår och som Stella har hört innan vilket superförvånade mig
 
Hej från mig och Stella! Vi tittar på kitchen nightmares och jag drägglar över snygga servitriser. Muuuummms. I am a server slut men hon förlåter mig och skrattar bara åt mig med sitt söta fejs. <3 och nu ska jag blogga om mitt lelle life, och igår var dtt skola. Jag satt i köket och hade novell-lektion och när det var paus kröp jag ner till min gosla i sängen. Säg en bättre skolplats! Vi skrev tramsiga noveller och sånt, och på eftermiddagen gick vi igenom uppgifter som jag inte var så bra på. Jag hade panik-ont i ryggen så jag kunde dessutom knappt tänka.
 
När skolan var slut låg vi och lyssnade på musik en stund och hade ett bra life, och sen åkte vi him. Där fick vi sushi (=lax) och alla mobbade varandra, men mest stockholmare. De behöver det. Vi pratade om svalöv, juridisk svenska, konstiga it-termer osv och sen var det på spåret. Vi ställde upp tv:n i vardagsrummet och körde "alla mot Osby", som pappa sa. Vi 6 mot de 2 utan att de visste det. Det gick riktigt bra för oss! Vi fick 44 poäng! Och sen tittade vi på quizar och gissade låtar (Sara och Benjamin var söta när vi såg ett queen-quiz och gissade "är det queen?" hela tiden). Det var jättemysigt! Och när vi åkte hem såg vi wicka, världens sämsta film! Jag hade aldrig sett hela filmen innan, men nu har jag det! Det var...en bra scen i den. Det var en mer än vad jag visste. Och livet var jättegosigt <3 och idag har också varit det! Vi åkte till stan och köpte alkohol och te (lundablandning is baaack!), och sen provade vi ett glassställe som vi hade sett men inte varit på. De hade crepes! Så jag åt en crepe med nutella, hallon, blåbär, pistagenötter och saltkaramell-glass. Såååå goooottttt! Jag var lyckliiig om man säger så, och Stella fick äta en massa glass så hon var också jätteglad. Att äta glass när det är svinkallt är: rimligt. Så, nu är vi här, och sängen kallar för nu har jag suttit upp jättelänge ju! Men ryggen är bättre idag, thank god. så nu vet ni.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0