You've got the past on your breath my friend, now name all the monsters you killed

Rubriklåt: Chaos and clothes med Jason Isbell, en mycket höstig och fin liten låt som jag hörde idag, ironiskt nog när jag hängde upp tvätt
 
Vi kör sängbloggning även idag, eller inatt. Vad är klockan, halv ett? Ett? Fan vet jag min dator har återigen kaosat så jag inte kan kolla klockan. Rip :( Men det är en ny vecka, under vilken jag har exakt inga planer, paniiiik! Måste ordna :( så idag var jag och åt middag och tittade på tv himma. Vi åt korv med mos (blir bortskämd med potatismos hela tiden nu ju) och såg först mästerkocken (min bästis åkte ut så nu skiter jag i vilket) och sen så mycket bättre. Så nu, på begäran (faktiskt) kommer här mina eminenta åsikter om programmet:
-Silvana sjöng! Jag blev superglad! Tyckte mycket om tolkningen generellt.
-Gillade också Lili och Sussis Krunegård-tolkning, rent artistiskt så att säga (inte nåt jag skulle lyssna på), och sjukt nog var Plura inte hemskt nu!
-Plura var också så himla glad och knäpp och det gillade jag. Hoppas det fortsätter mer så.
-Om en av deltagarna sa mamma plötsligt "alltså, han är så oerhört ful!" Vem låter jag vara osagt, men mamma är ju underbar hörni.
 
Så, det var mina tankar. Under tiden tjatade jag mig till chips ("jag är ätig!" vrålade jag) och vi hyllade skåningar, mamma hävdade att greys anatomy har koll på hur vården funkar och det var nog mest det som hände. Och nu är jag hemma och funderar på till exempel att börja podda igen. Jag är supersugen på det. Kanske ska man våga ta klivet? Kaaaanske? Vill ni vara med och podda? Ja det vill ni! Så, nu ska jag sova och försöka sova så länge som möjligt för att ha mindre dag imorgon. Seriött jag är inkapabel att vara själv :( speciellt utan cola :( hur ska det gååå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0