Jag vet något som du inte vet än, jag ska förstöra dig

Rubriklåt: Jag ska förstöra dig med Klara & jag
 
Häromdagen tittade jag på en reddit-video, sådär som jag ofta gör. Just denna handlade om vad det sjukaste ens ex har gjort är. Folk berättade om ex som slängt alla deras grejer, stulit deras dator och lagt in nakenbilder på sig själv som trettonåring för att få dem anmäld för barnporr (!), spridit rykten om dem osv osv. Och när jag tittade på den fick jag en sån där tanke. Tanken var: Vad fan är det för fel på folk som skadar folk de har älskat?
 
...class a tanke, verkligen, Emma. Men seriöst dock, så många gör sånt här! De blir dumpade och så tänker de "nu ska jag fan förstöra hens liv!" Detta är alltså folk som har bott ihop och förhoppningsvis älskat varandra. Men det kanske är det som är problemet? Så många människor verkar inte älska den de är med. De bara...hittar någon och är med den, och sen när det tar slut fuckar de ur. För ingenting har betytt något för dem från början. För alltså, om man verkligen har älskat någon, hur kan man vilja förstöra för den personen då? även om det tar slut dåligt! Liksom, mitt senaste ex, allt var inte superbra där kanske. Men jag vill ju att han ska må bra såklart! Jag är ju inte sjuk i huvet! Och mitt första ex, nu är vi ju homies, men om så inte varit fallet...trots att det förhållandet supersög ville jag ju aldrig göra henne illa! Hon hade (har) alla mina lösenord, men förstörde inget. Hon kunde ha tagit bort den här bloggen om hon ville! Om hon hade gjort det hade jag dött ju! Men hon gjorde ju inte det, för hon är inte sjuk i huvet. Men folk är ju det! De förstör sitt exs lägenhet och gör sönder saker och håller på. Är jag samma art som de här människorna? Har de liksom ingen...empati? Hur...hur...?
 
"Men Emma!" säger ni. "Du säger ju hela tiden att du vill döda folk och sparka dem och sånt!" Korrekt analys, men! 1) Jag gör inte det. och 2) Det är aldrig folk jag känner. Okej okej kanske ibland har det varit någon jag har känt, men jag gööör ju inget! För varför skulle jag det? Jag vill ju inte aktivt skada folk! Vill folk det...? Uppenbarligen vill de ju det, men...varför dåååå? Okej detta var mer mi frustration än nåt annat, håll till godo.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0