Jag ville vara hjälten eller boven, jag ville vara nåt som känns

Rubriklåt: Jag har väntat på ett regn med Lars Winnerbäck, en av höstens favoritlåtar för mig
Han som inte brukar läsa: Det var det jag trodde skulle hända faktiskt.
 
Hallå ni! Nu ska jag blogga på dagen, det känns länge sen, så jag är inte totalt utmattad. Sjukt. Fast nästan, för jag hade fan en hel resa inatt. Jag drömde att jag lärde mig rida! Jag fick starka känslor för tre hästar (en hette Violet och en hette Aisha, men den tredje minns jag inte vad han hette, ironiskt för det var honom jag red i drömmen), bondade med min ridklass, lyssnade på kickass musik med ridläraren och var så himla hype. Det var en så sjuk känsla att vara peppad på något nytt sådär! Vill typ rida nu lol? Nä, kanske inte.
 
Men när jag inte dröm-rider gör jag annat, typ i alla fall. Igår var jag himma och pluggade. Jag responsade på inlämningar, så jag läste en massa olika kul texter, och hann också lyssna på skiva och fika och sånt man gör. Vi hade följande utbyte:
Mamma: Nu ska jag lyssna mer på mitt tråkiga möte!
Jag: Jaha, men jag ska lyssna på metallica!
Sara: Jaha, men jag ska hem och våndas nu!
...Det var väl mest synd om henne kanske men inte långt ifrån. Sen åt vi i alla fall thaimat och tittade på mushmushmush, där min bästis började bli lite störig. Vi tror hon kommer åka ut nästa vecka. Rip :( sen tittade vi på gilmore girls (och mamma fick höra min "det här är hemskt"-sång lite för mycket), och sen åkte jag hem. Här har jag sovit, tittat på youtube och haft ett bra liv. Så, inte ett superspännande liv, men jag fick ju i alla fall rida! Och Emma Black var ute lite igår, äntligen! Jag har saknat henne! Med detta säger jag hejdå, ha ett kul liv tills vi ses igen (imorgon tror jag).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0