No grave can hold my body down, I'll crawl home to her

Rubriklåt: Work song med hosier, en orimligt fin låt som vi hörde för en stund sen och som jag typ nu förstod helt efter att ha lyssnat på den från och till i flera år lol
 
Hej och hallå gänget, jag är i husby! Hos Stella! Vi lyssnar på musik och hon kollar twitter, och snart ska vi nog gå och sova tror jag. Men nu känns det som jag ligger efter med blogget! Det gör jag inte egentligen, men lite. Igår när Onna kommit hem från jobbet lyssnade vi på boklistan och hängde, fast Onna var jätteångig så det var jättesorgligt :( Men jag hade bestämt att följa med Stella och äta med hennes homies, så det gjorde jag. Vi åt på en onödigt prisey restaurang (jag tycker alla restauranger är det lol) och Lotta fick berätta både länge och väl om sin dejt med en kille hon blev matchmakead med på bröllopet. De skulle ses igen idag jag måste få veta hur det går! Hyyype! Jag åt kött med pommar (mycket goda pommar!) och sen skulle folk spela boule så jag och Jennie satt bredvid och pladdrade. Det var svinkul! Vi berättade uppfinningar för varandra som vi inte har gjort (än!), peppade par som borde finnas och böcker jag borde skriva och försökte räkna ut vilket lag som var vilket. Det var tydligen Stellas lag som vann, fick vi veta sen.
 
Sen tog jag ännu en dyr jävla taxi till hökis, för att Onna skulle sova själv i en sån ångest gick inte på fråga dammit. Så jag sov där och imorse fick jag grillad toast till frukost och vi lyssnade på böcker ett tag. Vi diskuterade Hp-frågor och blev sugna på tårta, så allt var som vanligt, och sen åkte jag hit! Här lyssnade vi på en av våra favoritdokumentärer och sen somnade jag, eller typ...jag hade seriöst den läskigaste dröm-upplevelsen ever. Jag försökte hela tiden röra mig, men det gick inte, fast jag gjorde en massa saker. Jag kunde känna hur jag ställde mig upp, men sen låg jag ändå kvar. Och jag trodde hela tiden att vi sa en massa konstigt och...usch! En riktig venla-dröm, fast jag hade tagit min fucking venla! Kaos :( så jag mådde verkligen skit ett tag, men Felix lugnade mig. Och sen har vi musikat, ätit goda saker och gosat, och det är typ det? Och nu ska vi snart sova jag är taggad! Då ska jag inte få kaos-sömnmoj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0