Slowly the center of the universe shifts

Rubriklåt: Headstrong med Nejra, en gosig Lilla-låt som vi hörde imorse
 
Haj haj från maj! Kommer ni ihåg när jag aldirg någonsin hälsade på er? Fan vad rude jag var yall. Nu är jag snel och hälsar! Och jag ska berätta om igår, den höstigaste dagen. Jag träffade Alex och vi fikade som vanligt, och jag drack chai latte vilket ju är det bästa ever. Vi handlade en massa grejor (stackars Alex fick hitta typ hundra grejer hen inte skulle stoppa i munnen vad som än hände) och sen åkte jag hem för lite vila innan jag åkte till Lilla.
 
Nu kom jag ihåg att byta stycke är ni nöjda nu? Jag har kritiserats för min styckeindelning lately. Men ja, hos Lilla satte vi igång hennes höstlista och efter ett tag åt vi korv med bröd. "Det här är vuxna korvbröd!" sa Lilla om det, rimligt ändå. Vi kramades som vanligt, kände känslor om låtar och efter någon timme bytte vi till min höstlista och Lilla fixade varm oboy. Mummms. Vi åt muffinsar, Lilla kom på en massa mashups, vi pratade om hobbys och att det är det läskigaste jag vet (tänk att göra saker man inte kan? Varför skulle man göra deeeet?) och sen gick vi och la oss, basically. Då berättade jag om alla djur i hp, särskilt katter, och det var väldigt mysigt.
 
Idag vaknade vi (förlåt Lilla för att jag gnisslade sönder dina öron hallå) och åt äggröra! Woop! Vi lyssnade på extra gosiga låtar och sen åkte jag hem, och jag har supervilat idag. Nu äter jag kakor och lyssnar på goblet of wine, och snart ska jag väl åka him tror jag. It's a fun life. Men imorgon åker jag härifrån ska ni veta! Ses på tåget eller i stockholm eller nåt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0