Come let's light a fire, drink a beer and sing a song

Rubriklåt: As for my soul med Will Warley, en svinbra och superbrittisk låt som jag hörde igår.
Annoushka: Ahaa. Woops. E och ä suger :(
 
Hej hej jag är hemma igen! men jag åker igen om...nitton minuter. Såå det kan bli så att jag avslutar inlägget senare ikväll, och om det blir så kommer jag inte att blogga om kvällen. För vem sa att bloggande måste hålla ihop? Inte jag i alla fall! Och jag ska blogga om min sjukt långa lördag. Först vaknade jag orimligt tidigt och jag och Linus hade chipsfrukost, och när han åkt och jag vilat ett tag åkte jag him. Där blev jag utrustad med jeans, skjorta och slips, för jag skulle klä ut mig till butchflata! Och varför skulle jag det? Jo, det var dags för svensexa för Robert!
 
Olle kom och mamma och pappa körde oss till Malmö, medans vi sa sjuka burns och pågick. När vi kom fram mötte vi först Oscar och sen Robert och hans svågar Johan som kom från Osby. Där hade Robert fått köra ferarry! hahahaha så stavas det inte men jag har gått igenom flera stavningar och nu orkar jag inte fler. "Googla emma" naj jag orkar inte! Och jag insåg nu att jag skrev köra, obs han fick ej köra, men han fick åka. Så. Vi åt lunch på burger king och sen gick vi till vår nästa destination, med en paus för öldrickning för vi hade med oss öl. (nu är det senare på kvällen, såå jag kom inte så långt lol.) Sen kom vi fram till äcklig mat-museet! Det var ett awesome museum där vi fick läsa om, och ibland lukta på, äcklig mat. Det var riktigt kul! Och äckligt! Typ juice med grodögon, rutten haj, hjärnor, djurplågeri och, mitt värsta, ankfoster. Där snurrade jag runt av genuint äckel. När vi var helt sönder av detta var det slut, trodde vi, men då fick vi smaka på grejer! Folk smakade durianfrukt, äckliga ostar, den ruttna hajen, insäkter och annat skit, och till slut friterades fårtestiklar live. Detta åt även jag och det var faktiskt gott! Smakade typ kyckling.
 
Efter detta satte vi oss i en taxi och åkte till ett klättercenter. Det visste ju inte Robert, så han försökte gissa och hade verkligen ingen aning. Älskar att överraska blinda. Men sen klättrades det! Inte av mig, men av dem andra. Efter klättret åkte vi till texas longhorn för middag. Där åt jag en burgare och sen chokladkaka, så livet var bra, och vi pratade såklart massor. Jag fick många frågor om boken och sen diskuterade vi folk som vill hjälpa blinda och vad vi tycker om det. Många anekdoter hände och alla glömde bort folks namn, och sen avslutades aftonen.
 
Men inte för mig, för jag åkte ju till lilla! Där var Grace (hennes favoritartist ju) mitt uppe i en livestream, så vi tittade på den och sjöng och hade det bra. Vi drack mysko ölar och lyssnade på brittiska listan (efter streamen alltså) och pratade, och jag var så trött att jag nästan dog. Men till slut sov vi och då sov vi suuuuperlänge, men sen åt vi ägg och drack te och kramades. Det var så att säga ett bra life. Och där tycker jag att det var dags att sluta inlägget, vi ses imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0