För den som älskar lever hoppet alltid kvar

Rubriklåt: För den som älskar med Shirley Clamp, från veckans cirkelskiva...nu när Robert ska gifta sig måste han ju få en riktig annoushka-skiva! Sjukt mycket shirley-låtar i bloggen i år...
 
Hej från de sista självande minuterna innan det är bokdagen! Lol inget kommer hända imorgon egentligen men ni fattar okej. Och idag har...inte varit en så spännande dag nä. Jag sov jättelänge och var jättehängig, så hängig att jag ställde in häng med Skogis (dååå är man trött!), men jag stapplade him på kvällen. Eller ja, mamma hämtade mig faktiskt. Följande hände i bilen, när vi lyssnade på radio:
Jag (mitt i en rant): Seende är min sämsta samhällsgrupp! Eller nä det är män, men seende är tvåa!
Mamma: Jag tycker smith & tell är en hemsk samhällsgrupp! Jag hatar dem!
...Ooookej mamma? Vi insåg sen att smith & tell faktiskt innehåller en seende man. Han är inställd.
 
Väl himma åt vi lasagne och sen tittade jag på gilmore girls, ibland med mamma som bakade efterrätt inför imorgon. Älskar när man ligger i soffan och tittar på gilmore och så får man deg helt plötsligt! Jag fick dessutom te och en jättttegod kanelbulle, så jag lever mitt bästa life. Och innan jag gick fick jag träffa pappas nya skivspelare och sätta på en skiva på den! Det knastrade och allt! Jag ville döpa den, men pappa tyckte inte att det behövdes. Han är knäpp. Och nu är jag här och ska sova, för imorgon (idag!) smäller det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0