Heavy is the crown, but never for a queen

Rubriklåt: Power is power med Sza, the weeknd och Travis Scott, som är en jävla banger och som vi diktade upp glee-fanfic på igår. Sza är dessutom alldeles betagande i denna låt.
 
Hej ungdomar! Jag är brutalt trött, men jag äter dumle och lyssnar på flashback forever så det känns ändå okej i livet. Och nu ska jag väl berätta om mitt töntiga life, till exempel om igår när jag hade damhäng med Saga. Hon kom hit och vi började nästan direkt med ett stort projekt, nämligen att räkna ut hur långt ett genomsnittligt förhållande i glee är. Så vi skrev upp alla par och sen var det upp till antingen mig eller, om jag inte hade alla svar, google att berätta hur länge de varit ihop. Det tog tid och var så troligt att vi båda nästan dog rol-döden, för vi älskar system ungefär lika mycket. Så, vad blev resultatet? Jo, 12,5 avsnitt är genomsnittet. Vi höll också på med mycket debatt om vad som skulle ge poäng ("vi delar inte ut några bebis-ettor Emma! Bara sex-ettor!" okej okej), så allt var rimligt.
 
Sen fixade vi mozamat med vitlöksbröd (bästa maten: ja) och lyssnade på en massa nya låtar vi (mest jag) ville ha in i vår damhängslista. Det blev många bra låtar ifall någon till exempel skulle undra. Vi pratade om känslor som ligger nära ytan, när man är andrahandsval till förstahandsvalet "undesided", den helt naturliga fyllegråten och mycket annat trams, och såklart gjorde vi glee-scener till låtarna vi hörde. Rubriklåten blev en favorit, men också betty med taylor swift och typ alla låtar vi kunde få in vänskap i, för vi gillar vänskaper i glee it's a thing. Ni förstår inte hur roligt vi har när vi gör detta, men det ääär sååå roooligt! Så när hon åkt hem tog det hundra år innan jag kunde gå ner i varv och soooova.
 
Idag träffade jag Alex och fikade i solen, för det var sol idag yay! Vi catchade up om allt som pågår, diskuterade föräldrarskap (oklart varför eftersom vi ej har några bebbar) och hade ett bra life, och sen har jag handlat och ätit soppa och nu väntar jag på Linus som snart dyker upp. Tror jag. Det är lite oklart än.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0