I've been to the movies, I've seen how it ends, and the joke's on them

Rubriklåt: The joke med Brandi Carlile, som vi lyssnade på i fredags fast i en annan version och det är ju en riktigt bra låt
 
Hej hallå, det var ju typ ett år sen jag bloggade? Känns i alla fall så. Och alltså Jossan, just nu vill jag inte ha din röv i mitt fejs, alltså snela? Jag är ingen bra kattägare va. Men ja, det jag har att berätta om är mest min fredagskväll och då träffade jag Sara. Jag åkte hem till henne och Benjamin fixade mat. Sara försökte fråga honom saker och han svarade "käften jag steker!" så de har 1 bra förhållande. (They do.) Efter maten gick vi him, för Lukas behövde mat och sånt, och där tittade vi på film. Det blev hp 6, för det är Saras favorit (det visste inte hon men jag kom ihåg lol) och alltså hon är så rolig. Vi skrattade mycket åt det ultimata skämtupplägget "är det sant?" "näe." (it's a thing I swear) och jag skrattade otroligt mycket åt vad hon inte kom ihåg. "Är det nu de kommer på allt detta? Det här är en så bra film!", "ooo det är en sån...klorofixifox!" (horcrux), "Vem är halvblodsprinsen? Är det Snape? Vad är ens snapes grej? Är han ond är han god jag kommer inte ihååååg?" och väldigt mycket mer. Vi pratade mycket om olika ships, döpte om malfoy till malsorg och livet var mycket bra. Vi åt dessutom god glass och drack gott te. Efter filmen spelade hon upp olika låtar hon känner känslor av (typ versionen av the joke) och sen åkte jag hem.
 
Igår sov jag nästan hela dagen. Det var uuuunderbaaaart. Jag åt bara chips och lyssnade på poddar och chillade, basically. Det har jag gjort idag också I guess, förutom en stund när jag var himma och åt varma mackor och tittade på alla mot alla. Då lät det så här:
Mamma: Vem är det där?
Jag: Linnea Vikblad.
Mamma: Vad gör hon?
Jag: Är mycket på p3 och så, men jag känner henne mest som...
pappa: Lesbisk?
Mycket rimlig giss ju! Men faktiskt inte. Hon är hetero. Woops. Så, ja, helgen har bara segat fram, och det är bra för nu ska det hända grejer nästan jämt ett tag igen. Och nu är nu up to date, skönt ju!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0