Rise above the mountains, light a fire in the sky

Rubriklåt: Yggdrasil med brothers of metal
 
Hej och hå nu ska jag blogga om bröllopet! Jag orkade inte igår, men idag ska jag orka dammit. Och i lördags efter blogget tog vi oss till Osby! Vi lyssnade på dålig radiomusik och åt på en jättesunkig vägkrog utanför höör, som faktiskt hade riktigt god mat (tyckte alla utom Lilla), och sen kom vi fram. Och det var vigseldags! Allltså det var så fint. De sjöng varsin sång till varandra, vilket var superfint, och jag läste bibelord utan att fucka up vilket kändes skönt för jag var nervös. Och de sa ja och allt sånt! De är gifta nuuu! Iiiii!
 
Vi gick ut och de hade blåst upp till storm, så när brudparet kom runt kyrkan flög Annoushkas slöja upp så den stod rakt upp från huvet. Mycket fint. De åkte häst och vagn till hotellet (!) och vi välkomnade dem dit med bubbel och mingel. Då hade jag sjukt ont i fötterna, så jag kunde typ inte tänka på någonting annat, men jag hann skämma ut mig inför en av Roberts homies och spela in en ljudhälsning och lite sånt innan jag äntligen fick sätta mig ner. Då var det middag! Och det fanns punktskriftsmenyer och allt! Oooch vi blindos fick blindskuren mat! Bästa! Det hölls många roliga tal och maten var myyyycket god, jag blev "hon som fick det sista ur alla vinflaskor" ("då har jag ju räknat rätt, om de tar slut på samma ställe jämt!" sa servitrisen) och allt var väldigt fint tycker jag. Folk fortsatte med tal och vi skrattade mycket åt dem, och till slut var det dags för mitt taaal! Jag var svinnervös, men det gick faktiskt bra, jag blandade inte ihop grajor thank god. Oooch sen vare tårta! Mamma hade gjort denna och var superjävlanervös för att tårtorna skulle ha sjunkit ihop, men de var fina och goooda och alla var sjukt hype! Särskilt servitriserna vilket var supergulligt. Och sen var det party! Jag, Lilla och brudparet stod och sjöng högt till rubriklåten, shirley clamp och jävlar anamma, vilket var drömigt, men alla undrade hur man dansar till det. Det vi inte brydde! Jag och Stella tog rökpaus och puss-paus, för det måste man, och sen drack jag vin och pratade om musiken med pappa och sen gick jag och la mig basically. Där var jag och Stella jättetissliga och kramiga och bra, så det tog hundra år innan vi somnade, men vem bry.
 
Igår vaknade vi och åt frukost, aka nutellamackor för det rular, och sen åkte vi hem. Då sov jag och Stella i hundra år och sen tittade vi på leaving neverland, vilket ju var mörkt, men också spannend. Sen såg vi Felix och gosade och sen sov vi, japp vi är så spännande. Och idag har vi bara typ ätit frukost och tittat på todd in the shadows, men nu blire snart dag...säger vi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0