Your kiss is burning through my skin

Rubriklåt: Only love can hurt like this med Paloma Faith, som vi hörde idag och alltså det verkar inte trevligt att ha en sån kärlek
 
Hej från mig mitt i natten. Jag har väl typ ish samlat ihop mig så jag ska berätta vad som har hänt i life förutom väntan. Till exempel det här:
-Vi har tittat på mushmushmush himma och varit oerhört engagerade som vanligt.
-Där åt vi också prinsesstårta vilket ju är det bästa. Fast den var inte så bra. Det var typ mandelbitar i marsipanen :(
-Spotify har totalt ändrat sin design så nu är allt batshit och viktigast av allt: Jag kan inte lägga till låtar i spellistor. Har: orimliga mängder panik över detta.
-Jag har försökt sälja min jävla cykel men det gick inte :( jag blev ledsen! Vill ni ha en cykel? Köp min cykel!
-På väg him för att försöka sälja cykeln hade jag den konstigaste taxiresan ever. Chauffören berättade att han skulle bli blind om några år pga diabetes och ville ha råd. Jag blev otroligt engagerad och sa att han måste ju för fan kontrollera det annars kommer hans fötter ramla av! Så vi argumenterade om det och han sa att han bara skulle ta livet av sig i så fall, så vi pratade om hur svårt det är att göra det när man är blind och sen gav jag honom tips om vilka han borde ringa. Fucking weird.
-Jag och Stella har ätit maxmat och kramats och pratat om hur vi var som barn, att inte respektera folks åsikter och sånt jox.
-Och ja. Vi har väntat. Och väntat. Och nu borde jag verkligen verkligen sova för klockan är över tre. Men det vill jag inte :( eller jo det vill jag ju men vill inte försöka sova. Okej ska sluta gnälla nu, godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0