Folk överallt men inga e som vi e

Rubriklåt: Inga e som vi e med little jinder och melo, från veckans cirkel-hopkok och också något jag och Lilla brukar säga på bäbiska för att vi är så konstiga lol
 
Hallå från vårt gosliga lilla land! Vi tittar på todd och har ätit frukost woop och ska snart börja göra ansträngande saker men jag är på väg att somna sittandes. So yeah. Och jag ska get yall up to speed, och i söndags efter blåget tittade vi på en dokumentär om en sjuk i huvet skola. Det var jätte-upprörande och jag blev genuint ledsen för alla dessa människoöden. Skulle rekommendera den men vet inte vad den heter lol.
 
Igår var en så goslig dag. Vi vaknade sakta och åt lunch och kramades och på eftermiddagen kom Lilla! Vi lyssnade på bra låtar och frågade henne om olika musikteori-grejer, så hon fick flexa alla sina skills och vara the shit. Vi åt donuts (jag älskar donuts) och mamma kom för att planera flyttgrejer, så det känns liiite bättre. Sen beställde vi mat och tittade på Felix och tramsade i största allmänhet, vilket var jättemysligt, och sen var det progg-dags! Robert hade gett mig progg i cirkelen och Lilla ville vara med och lyssna, så vi öppnade gelehallonen och partajade med proggen. Den var lite cray, men också spännande, och ändå kul att cirkla i grupp tycker jag! Men när Lilla åkte hem var vi jättetrötta och sov som små bäbar, och idag...japp vi är trötta nu med. Men dagen har redan varit cray, för en stackars bäb-fågel fastnade mellan nätet och balkongen! Stella fick rädda hen och få ut hen, till jossans stora upprördhet. Fågelbäben är hos sin mamma nu i alla fall, tur det. Och nu ska jag samla kraft så vi kan packa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0