God dammit jag är härlig, kolla på mig mannen nu om du ska va ärlig

Rubriklåt: Om jag dör imorgon med ambivalensen, som jag har i mitt twitternamn just nu och som en person på twitter skrev till mig om igår för de är tydligen hens favoritband, random och mysligt
 
Hej från mitt lilla bo! Det är nu också mammas arbetsrum jag är i, så jag får lyssna på riks fm och roasta låtar med henne när hon jobbar. Jag har en känsla av att jag stör henne men vem bry. Och här har jag varit, men det har ändå hänt lite saker, för jag har till exempel köpt en datamaskin! Den heter yoga slim, så jag känner mig attackerad, men är ändå väldigt fin och jag är hype på den. Jag ska testa den snart men är så trött så jag kan typ inte processa information? Då är det svårt att lära sig en ny data tydligen.
 
Jag har också gått igenom en jävla massa band. Jag hittade lite höjdpunkter, så de får ni i en lista, eller mest jag för ni inte bry så mycket:
-Ett när jag är typ fem år och pappa berättar en ""saga"" om de olydiga barnen Sara och Martin som tog av pappas maränger utan att be om lov. Bästa sättet att säga till sina barn utan att skälla ju! Eller ja, Martin är ju inte hans barn men ändå.
-En teaterpjäs som jag var med i när jag var liten och som blivit lite mytisk. Dels var det mitt och Agnes första sammanhang ihop, där hon säger "weeendy, kan inte du berätta en saga för mig?" vilket blivit en grej, dels kastar jag en tidning och skriker, och dels är det en låt med som jag och mamma har sjungit i alla år sen dess fast vi bara hörde den där. Nu fick vi höra den igen och vi (jag) sjöng rätt! Sjukt ju!
-Vi hittade originalbanden till josef och klas klättermus, två av de viktigaste från min barndom!
-Jag fick höra min sorgliga låt om att rowlingfanclub stängde ner, tycker genuint att första versen är...ganska bra? Där fanns också en låt om att livet är bättre på natten och för mig är det mörkt jämt, så mitt liv är bättre...okej...
-Fick också höra gems som när mamma läser hp1 för oss med helt katastrofala uttal och när vår kompis Erik sjöng snapsvisor. Mycket kul helt enkelt!
 
Och ja, förutom det har jag mest sovit och försökt kommunicera med mina föräldrar. Och nu ska jag äntligen klippa mitt jävla hår wooohooo!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0