I hope you never find a sock to match the other one, hey will your daddy pay your taxes now that I'm done

Rubriklåt: Tights on my boat med the chicks, från veckans cirkelskiva
Tilda: Haha, Sverige är kanske ganska litet? Men det kommer jag ihåg tror jag, hade iaf ett vagt minne av att nån av dina syrror bodde i norrköpingstrakten!
 
Hallå igen gänget! Nu är det natt och Stella sover, men jag sitter uppe och ämnar blogga klart om min helg. Så himla nice att pausa blogget såhär, rekommenderar (lol). Men ja igår eftermiddags kom alltså Peter och Arild och efter lite kaffedrickande och båt-ösande gick vi för att bada. Eller the dudes badade, det gjorde inte vi. Vad är liksom grejen med att bada om man inte vill bli svalkad? Where's the fun? Jag fattar inte! Vi kom i alla fall tillbaka och Peter blandade riktigt fancy drinkar. Jag fick min och rättade honom direkt på hans uttal, så jag är ju charmig haha, men det var riktigt gott! Om ni undrar fick jag cava, apple sourz och vit rom, mummms. Jag måste bli en sån person som har drink-grejer hemma och blandar dem och är on point med allt sånt. Exakt den personen ska jag bli! ...nån gång.
 
Jag och Stella plockade lite vinbär (<3) och sen åt vi middag. Den var lite läskig, men det gjorde inget för vi hade trevligt ändå. Vi pratade om dokumentärer, att folk tydligen använder linkedin på riktigt (stor chock! Yall ni kan få jobb på linkedin hur sjukt!), körkortsteori och en hel jävla massa annat. Anja hade bakat en goood blåbärs- och hallonpaj (jag vill ha den nu hallå) och jag smakade äcklig whiskey (förlåt den är säkert god om man bry), men sen blev alla soviga redan vid 22 så vi fick sova. Tråkigt ansåg jag.
 
Idag åkte vi hem och Stella fick köra till norrköping. det gick bra tycker jag <3 och efter lite tågåkning och sånt kom vi heeem. Då sov vi såklart, för hallå haru träffat oss, och sen har vi chillat. Tittat på Felix, beställt mat (superbesvikande lax) och sen! Sen fick jag en garanterad hyresgäst! Vilket dock betyder att jag lämnar lägenheten redan den 22/8. Jag flyttar några dagar senare, men ändå tidigare än jag räknat med. Så nu vet ni det om ni bry, och även om ni inte bry. Men nä hörni, om man kanske skulle sova?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0