I'll let it pass and hold my tongue, and you will think that I've moved on

Rubriklåt: White flag med dido, kanske inte den bästa "woop jag har flyttat"-rubriken lol men vi hörde den i bilen och det var nice
 
Hej från mitt nya hem! Där jag bor nu! Det känns ju verkligen bara som samma hem som jag alltid har kommit till, men lite mer som mitt hem känns det ändå. För mina saker är här, och viktigast av allt, Jossan är här! Vi lämnade Lund med en totalförvirrad jossa och letade oss genom obyggden till svalöv där vi hämtade Sara. Då lyssnade vi på slutet av mammas jättespännande bok, där jag först blev lesen för det var en dödsscen som påminde jättemycket om matte och sen hype för det var gay solidarity mellan gaypojke-huvudpersonen och en snel lesbian. Jag ropade av lycka över detta rimlig som jag är. Kanske måste läsa klart hela boken japp eventuellt. Men sen var i alla fall roadtripen igång, men Jossan jamade non stop de första två timmarna eller nåt så jag undrade hur fan det skulle gå. Lyckligtvis lugnade hon sig och vi lyssnade på quiz-podd och sen en massa random musik. Lite country, lite musikal, lite knäpp hiphop, lite weird shit som Sara valde, allt var som det skulle. Vi stannade på max och åt i bilen (den var nystädad...flåt pappa) och på rasta där jag och Sara kände oss attackerade för det lät som nån skrek på oss, så vi antog att det var för att vi hade för roligt och man får inte skratta på rasta. Det blev en grej. Och plötsligt, efter mörkerkörning som ingen uppskattade, var vi framme!
 
Vi lyckades få in katterna i olika delar av lägenheten, vilket hittills har funkat helt okej, men med en del morrande. De kan också se varandra genom en glasdörr, vilket har resulterat i många mördande blickar, förutom från Sherlock för hon vill bli kompis med alla. Biggest extrovert mood. Så vi satt med Jossan och såg hur det funkade, åt chips och lyssnade på några av de äldsta flashback-avsnitten (hej, team osby, jag har inte hört veckans än så ni vet) innan vi sov. Det fick vi göra en del faktiskt, men jossan väckte oss (eller ja det var bara jag som vaknade) med enträget mjauande vid 05. Så då satt jag uppe en timme och tog hand om henne efter bästa förmåga, och sen sov Stella på soffan ett tag för att hålla henne sällskap (bättre att hon gör det pga kan så att säga se vad hon gör). Och idag kom mamma och Sara med en byrå från ikea, som de fixar med nu, och vi har packat upp en massa glas till det fina glasskåpet och en massa köksgrejer i allmänhet. My things live here now. I live here now. Det är helt och fullkomligt jävla sjukt i det lilla huvet. Och också väldigt rimligt, känns det faktiskt. Så, nu ska jag se om jag kan vara till nytta, men det kan jag nog inte för närvarande.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0