You're the only one in the world that understands my mind, let's forget about high school cliques and get drunk on cheap wine

Rubriklåt: Isobel med Phoebe Green, min och Lillas saknalåt
 
Hej från en sliten och mensvärking emma-blobb! Blobb-bloggen är det idag. Jag vill bara vara själv och lyssna på poddar i min ensamhet men istället sitter jag här och om typ 20 minuter ska jag ha möte med mitt jävla förlag. Förlåt förlaget ni är bäst men jag inte måååå! Men jag åt i alla fall en god banan nyss och det var nog bra för min lelle hälsa. Något annat bra för min hälsa är att hälsa på Lilla och det gjorde jag igår! Fast först invigde jag den här lägenhetens balkong med sol, cola och att skratta högt till crazy town. Vem fan kunde ana att de nya crazy town-avsnitten skulle vara såhär roliga? Ingen för ingen bry. Men ja, hos Lilla var det bra life och hon stekte kotletter like a goddamn pro. Så de åt vi med stor pepp och sen hade vi en så goslig kväll. Vi pratade om andra kvällar vi haft och varför de får 10 av 10 (det är en grej), vilket var supermysigt, och lyssnade på brittiska listan och hade toppenbra liv. Kladdkaka åts, sånger sjöngs med stark pasion (till exempel rubriklåten woooooääää) och Lilla var både väldigt våldsam (även mot sig själv) och väldigt vitsig. Vi avslutade kvällen med att jag berättade sagan om quirell och voldemort, till mycket fnitter såklart. Den stora frågan blev: Hur andas voldy under turbanen? Hur i så fall?
 
Idag vaknade vi i omgångar och hon lagade äggröra till maj som blev godare än någonsin! Mummmms! Vi slöade ett tag och sen åkte jag hit, men bara i några minuter, för sen träffade jag Alex. Vi avslutade vårt ledsagarlife med varma dryckor och prat om barn och folk som ställer in och annat sånt, och sen har jag varit en jävla spillra. Men nu lät mensvärken mig vara, så nu blir det förlagsmöte! Let's goooo!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0