And if you send for me you know I'll come, and if you call for me you know I'll run

Rubriklåt: old money med lana del rey, som vi hörde idag och Lilla blev hype på för att värsmelodin lät som hungerspelen-melodin. Det var en grej.
 
Hej hallå från himma! Det får man väl inte säga längre men jag sa det ändån. Jag hade egentligen tänkt bloggfuska, men nu ändrade jag mig, så vi kör! Igår sov vi och sånt, och efter broccolipaj-lunch åkte jag ner mot lund. Med ett snabbtåg, det var fan inte igår! Jag kom hit och vi åt middag och sen gjorde mamma julgodis för glatta livet. Hon hackade mandel, smälte choklad ("jag blandar två olika sorter, lite fifty fifty, det blir som fifty shades of choklad!") och hade sig, och vi lyssnade på knäpp musik och drällde. Sen såg vi ett tv-program om 80-talsmusik i england och det var mycket bra, men mamma blev besatt av att hitta var en fras kom ifrån. Det var tydligen salt n pepah. The more you know.
 
Sen råkade jag säga "jag har inte så ont i ryggen", så såklart fick jag så ont att jag inte kunde röra mig. Fyyyy fan. Men jag somnade till slut och idag blev det ägg och sen att ligga på mammas rygg-rulle. Mycket bra grej men satan vad ont det gör. Jag och mamma fikade med Sara och pratade om att Sara inte vill veta vad hon gjorde när hon var liten, om dåliga föräldrar och sånt, och sen åkte jag hem till Lilla! Vi babblade om typ...synvillor och trams, och sen åkte vi hem till husse för julfika! Vi fick mandelmusslor och hussebullar (geni-ord) och konstiga amaretto-kakor och pratade om brittisk musik (i synnerhet vince clark), jullåtar, uppfostran och en hel del annat gosligt. Husse letade upp ett bra verktyg att slå mig med och valde till slut en hålslev, vilket gjorde ont! Men jag uppskattade det, som jag sa. Vi hade en riktigt goslig och knäpplig tid, och nu är jag hemma igen! Lol det här blev ju ingenting? Jag har haft det väldigt bra i alla fall och flängt runt och faktiskt känt liiiite julkänsla någonstans djupt inom mig. Det får man fan när det luktar gran och mandelmusslor äts och allt är bra och snelt. förutom min rygg då, för min rygg gör sanslöst jävla ont hela tiden! Blir stretch-party och ligga på rulle sen. men nu är det familjemys hävdas det! Det blir kul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0