Don't you fret my dear, it'll all be over soon, and I'll be waiting here for you

Rubriklåt: Kingdom come med the civil wars, en riktigt stark låt som jag hörde nu och den kändes också bra att ha som rubrik för Emma Black gillar den och hon har pågått en del de senaste dagarna
 
Hallå från tåget! Vi lämnade precis Alvesta och Stella gick och hämtade mer te. Ta med en termos på tåget Stella då kommer det bli mycket billigare! Det tycker inte hon. Men ja vad i hela fridens namn kan jag ha att säga sen sist? Inte särskilt mycket tyvärr. Igårkväll åt vi chips och gräddnougat och korv med bröd (inte i den ordningen obs) och läste och lyssnade på podd och sånt, och såklart tittade jag på nashville för det är det jag gör. Nu är jag på de deppiga avsnitten så det är tråkigt för mig, men snart kommer hon som jag är övertygad om är en lesbian. Det tycker inte serien.
 
Idag har Stella skolat och vi har städat och fixat och packat inför resan. Vi tog oss till centralen under totalt kaos och båda mådde skit för vi hatar transporter det är det värsta. De är läskiga och man kanske dör :( men vi lyckades köpa olika mackor och tågsnacks (jag köpte polly för nu är det en grej) och sen satte vi oss på tåget. Här har vi lyssnat på musik på olika håll och ätit våra mackor och kämpat på, och alltså det här är ju världens seriöst tråkigaste inlägg? Jag skulle vilja peppa upp det med att typ prata om mina drömmar eller nåt, men det enda jag minns är att EB har drömt en massa väldigt intensiva saker. Hennes drömmar är orimligt intensiva men jag kommer nästan aldrig ihåg dem. Så, det var det här tråkiga inlägget, ses i Lund!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0