Han spela driving home for christmas, igen å igen å igen, sen sa han "lyssna noga pojkar, om ni skriver nånting lika bra som den kör jag er hem"

Rubriklåt: Två vise män med timo räisänen och henning, ja det kanske är en jullåt men det är också such a goddamn bop och ni kan inte stoppa mig från att lägga in den i blogglistan!
 
Hej och hallå! Jag sitter i soffan och lyssnar på goblet of wine, för jag är way behind om my podcasting, och Stella är och handlar. Hon behöver mediciner och grejer så vi får se hur vidrigt kista är söndagen innan jul. men igår och idag firar vi jul här hemma, för vi är ju inte tillsammans på julen! Så igår efter blogget gjorde vi mozartkulor och lyssnade på jullåtar vi faktiskt gillar, vilket var jättemysligt! Jag sjöng koppången och rubriklåten med stor inlevelse, det blev lite wizard rock och när vi var klara såg vi greveholm-reunionen! Iiiii! Jag var så hype att jag knappt kunde sitta stilla och varenda liten referens och varenda minne fick mig att tappa det. Jag älskar greveholm så mycket och att jag har träffat mamma astrid och blivit bjuden på en drink av henne alltså woooow. okej, fan-rant over tror jag?
 
Sen åt vi köttbullar och prinskorvar med spagetti, aka stemma-julmat. Vi tittade på riktigt mörka dokumentärer, läste och var upprörda, men efter mången timme lyckades vi gå och lägga oss och sooova. Och idag har vi sovit, ätit våra kulor (jag åt precis upp all choklad som hade fastnat på tallriken, that's how savage I am) och nu lyssnar jag som sagt på goblet of wine. Satan vad jag älskar den podden, blir så trygg av att höra dem supa och bräka om att jk rowling kan 0 om resande. "she's bad at two things, travel and gender" sant. Men vänta vänta jag glömde en grej jag gjorde igår! Jag såg så mycket bättre såklart! Så innan jag går kommer mina tankar:
-Daniel var ju absolut bäst. Such a dänga!
-Marie...vad fan hände? Ronny på qx kallar det för en fölsedagssång och det är verkligen sant.
-Att melissa skulle sjunga älska mig...yeah, of course. jag blev inte särskilt rörd nä.
-samma med ser du månen, I get it men det var ju bara samma sak?
-samma med gubben i lådan. de bara...sjöng låten? miriam kan du ge oss nåt mer speciellt tack?
-kul att harpo gjorde en dänga av melissas mest dängiga låt, och att hon fick en ny låt tolkad!
 
så, nu är jag klarbloggad på riktigt, vi ses!

Kommentarer
Postat av: Tilda

1. Yay god julmat fuck äcklig Janssons och sånt otäckt
2. Tallrikschoklad är väl givet?? Fruktansvärt slöseri att slänga choklad, oerhört viktigt att äta varje smula
3. Timo!!! Och also Markus krunegård längre ner du har bra rubriklptar det senaste, eloge!

2021-12-19 @ 20:01:26
Postat av: Tilda

Fast 4. Mozartkulor är lite att förstöra perfectly fine choklad tbh

2021-12-19 @ 20:02:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0