He's made one for himself, one for me too, and one of these days he'll make one for you

Rubriklåt: My boy builds coffins med florence and the machine, som vi lyssnade på igår och stella nämnde dessutom en kille som byggde sin frus kista så jag tänkte på den.
Tilda: Både god julmat och tallrikschoklad är det bästa! Så mycket julmat är fucking batshit, sill liksom what is that about? Och jaa, lite tildiga rubriklåtar, att hitta svenska rubriklåtar är en konstant struggle så om du har någon svensk musik du saknar i rubriklåtarna är jag all ears! Lol vem tror jag att jag är, det är låtar i rubriker i en blogg med typ tre läsare. men mozartkulor är the shit ju!
 
Hallå och hej! Oj klockan är kvart över sju, vi kanske borde fixa mat lol? Men jag ska blogga om våra liv sen sist, och igår lyssnade jag först mer på goblet of wine, och hittade en paramore-podd! Som går igenom alla låtar! De är bara på första skivan än så länge, men ändån! När Stella kom hem tittade vi på mer dokumentär-mörker och till slut inledde vi kvällens projekt: nougat-kola! Vi hade mycket nougat över, så vi googlade och hittade detta. Så vi lyssnade på florence och gjorde kola, sjöng och knäppade oss, och det kommer vara så gooottt! Vi har inte chokladat dem än, så vi har inte smakat, men det kommer vara life!
 
Idag vaknade vi tidigare än vanligt, för vi tog oss ur huset och till polisen. Jag fixade ny legitimation (äntligen) och när vi kom hem var vi helt slut, lol, men Stella var i akalla och vaktade katter så hon var ändå kickass. Och nu fixar hon mat, så jag ska gå ut och hjälpa henne. Ses imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0