I'm a daughter of feminine wisdom, a son of the american dream, my friends are all addicted to alcohol and metamphetamines

Rubriklåt: Live forever med Adeem the artist, som jag hörde på tåget och älskar
 
Hallå hej jag är hemma! Hemma i mitt hem är jag! Satan vad skönt det är <3 men jag började inte med att min tjej har körkort, so yeah...that didn't happen. Jävla hörn man ska backa runt! Blir rasande! Men det har varit en okej dag ändå. Vi körde några vändor för att värma upp, till exempel till Staffanstorp for old times sake osv. Men sen var det dags och jag och pappa fördrev tiden på nova där pappa köpte nya padel-skor (han har spelat i fem år långt innan det var coolt #padelhipsters) och vi träffade Rolle och Malin som råkade vara där. Kul överraskning ju! Sen mötte vi Stella, skällde ut alla hörn man måste backa runt och åt lunch på ett snabbmatsställe. Mycket gott och mormor dök upp en sväng, så det var ändå härligt.
 
Sen tog jag en underbar nap och efter ett tag åkte vi hem. På tåget tittade jag på nashville (tänkte ge upp men fast-forwardar de sista avsnitten) och hade vansinnigt ont i magen, men nu är vi hemma! Vi har lyssnat på nya flashback (det tog jättelång tid för vi var tvungna att pausa hela tiden för att berätta historier, till exempel om många filmer) och nu ska vi snart sova i vår egen säng. Jag vill typ gifta mig med vår säng men jag ska gifta mig med min tjejbo istället. Hoppas jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0