Jag hade hellre vunnit färgfemman

Hallå från juldagsmemma! Jag ligger nerbäddad och chillar och ska snart duscha så jag är lite ren när Onna anländer. Like an adult osv. Men igår var det julafton ju! Vi gick till mormor och åt jullunch, för äntligen har vi lagt julen i rimlig tid. Vi kallar det "tarek-jul", för kalle anka var framflyttat fem minuter och då kände vi att vi gjorde ungefär samma sak. Så julbord åts och det gick ganska bra tyckte jag, och sen var det kalle som väl inte var så festligt men det funkar jju. Jag kom fram till att ferdinand är en perfekt bild av min tjeja. Han är verkligen lik!
 
Vi fikade (mandelmusslor! drömtårta!) och hade så jävla kul. Johanna och Patrik (kusin+kille) berättade om bingolotto och någon som vann massor. Patrik sa att Johanna hade vunnit på kärlekens lotteri och hon sa rubriken, vilket vi totalt tappade det om. Vi pratade också om Saras bröllop och sånt, och sen delade vi ut julklappar! Jag fick en borste (inte en sån jag ville ha, de kämpar), en till klänning jag beställde, en fidget toy som ska kännas som bubbelplast (!), presentkort och choklad. Mycket bra tid! Och just det, ett nattlinne, det behööövde jag! Och sen spelade vi "när då då?" och hade mycket kul. Detta var mitt bästa:
*fråga om karin boye*
Patrik: Emma, detta kan du!
Jag: Well, I am the lesbian...
Patrik: Nej! Jag tänkte att du är författare!
Kanske inte så kul för andra men jag skrattade mycket. Gröt åts (äntligen kan man äta alla matar, för de äts på rimliga tider!) och sen gick vi hem, helt slut och urvridna. Så myslig jul! Men jag mådde totalt skit när jag skulle sova, för det är klart jag jävla gjorde, fucking skärp dig emma challenge. Men idag är det juldag och onna kommer om några minuter! Det har jag inte sagt i bloggen, men hon skulle inte vara själv hela julen så vi sa åt henne att åka ner och vara här. Så det kommer bli mysligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0