Now you just say "oh, Romeo, yeah you know I used to have a scene with him"

Rubriklåt: Romeo and Juliet med dire straights, fast jag tänker lägga in the killers-versionen i blogglistan för den gillar jag mer, vi hörde den igår och jag sjöng med för allt jag hade
 
Hallå från julbaket! Jag tror att lussebullarna står i ugnen och snart ska vi fika, men jag passar på att blogga så jag inte hamnar ännu mer efter. Och ja igår kom ju team osby hit! Vi lyssnade på neutral musik, tyckte pappa, och sen hans lista med mycket märkligt jox till exempel rubriklåten. Vi åt lite för-snacks och pratade om olika sorters klockor, ifall vi är människor eller hamstrar (pga en felhörning) och annat helt jävla obegripligt, och sen gick vi iväg för att äta middag på gamla franska. Jag var djupt kränkt för att de inte hade sin vallenbergare på kvällen, men entrikot (lol så stavas det väl inte) funkade också. Där pratade vi om att alla lesbiska är kriminella (och alla andra också), namn vi inte vill dejta, när man får döma folk och att många par har riktigt dålig kommunikation. Vi hade en mycket bra tid och när vi lämnat av dem vid taxin gick vi hem och tittade på greveholm och kramades, för det behövdes.
 
Idag är det julbak! Mormor och Sara kom och vi har gjort mandelmusslor och lussebullar, och nån slags pepparkaks-chokladbollar som Sara gjorde. Knäpp är hon. Så jag har tryckt ut tusen musslor och vi har lyssnat på ny och konstig julmusik, och nu har Cia kommit och Sara gått och vi ska fika. Så vi har det bra men satan i gatan vad trött jag är! Och nej, inget så mycket bättre har jag sett än, blir väl ikväll så ni får mina efterlängtade tankar imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0