Så spela roll vem som vinner valet och spela roll vad som sker imorn

Rubriklåt: Tänker på dig med Linnea Henriksson, från veckans cirkel-hopkok
 
Hallå igen! Här sitter vi och tittar på hela Sverige bakar, för det är ju Stellas stora obsession nu. Och oj vad jag ska blåga, för igår var ju en redig dag. Vi åkte hemifrån, Stella till körskolan och jag för att möta upp mamma och pappa. Vi letade väskor och grejer, men sen blev vi varma (många minusgrader = mycket kläder och varmt inomhus) så vi gick till bastard burgers och åt lunch. Gott tyckte jag! Och sen gick vi till lindex och jag köpte en topp/ett linne/vad det nu var som var mycket fin och muk!
 
Sen gick vi till gamla stan (med avstickare i en skivaffär <3) och mötte Stella på ett fik. Där fikade vi (sjukt va) och pratade och värmde upp oss, innan vi skulle till en läder-affär med utförsäljning! Stella var hype och jodå, en väska inhandlades. Det var 50 % rea och hon behövde verkligen en väska, så fast den var ganska dyr och vi har ganska lite pengar var alla hypade. Men det var så satans kallt så vi gick till ett café till, och de hade vin så jag var glad. Där pratade vi om manshat (jättejobbigt) och en massa annat, och vi försökte komma på nåt mer att göra men det alla ville var egentligen att sitta kvar, så då gjorde vi det.
 
Men sen fick vi ta oss ut igen och till Stellas mamma på middag. Äntligen träffades våra föräldrar! Vi åt fisksoppa (mummms) och pratade karensdag, gruppdynamik, Stellas antivaxxers och en massa annat. Det var en stor succe tycker jag! Men jävlar i gatan vad trötta vi var sen. Så vi sov ganska snart efter att vi kom hem, och idag har Stella pluggat och jag har inte pluggat blablabla. Jag ska försöka vara lite bloggvänlig även här hemma, så vi ses imorgon från ett tåg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0