Say the word and I'll be there for you, baby I will be your parachute

Rubriklåt: Parachute med Crhiss Stapleton, en countrydänga som ligger i min och Saras årslista så vi hörde den igårkväll
 
Hallå och god lul ungdomar! Det är lulafton! Så ni vet lol. Jag har egentligen konstiga ledsenheter i kroppen, men åt precis en stor bit banankaka så nu mår jag bättre. Seriöst den är så god ska tvinga mamma att baka den fler gånger så ni (iaf ni som gillar banan) får smaka. Mums!
 
Men igår efter första blogget (mycket blogg nu I know) var det ju "familjemys" på agendan. Vi åt kött och potatisgratäng och sen fick vi presanger! Jag fick klänningarna jag köpte på interwebs sist jag var nere, och båda passade och var jättefina! Älskar dem! Sen skulle vi spela spel, men ingen orkade, så vi satt bara och åt chips och pratade om minnen och resor. Vi mindes vår dagistid med knäppa lekar, småbarnskärlek och allt möjligt konstigt. Sen gick vi igenom våra resor, framför allt våra usa-resor, i mycket detalj och vi redde ut skillnaden mellan santa monica och santa barbara, när jag har kunnat äta och inte (fun times) och hur alla hotell såg ut, vilket jag absolut inte kommer ihåg men sånt minns tydligen folk. Men det var mysligt att gå igenom dem och så bra att hänga med familjen! "det var länge sen vi bara drälde, nu har ni ju respektive och sånt!" sa mamma. "släng dem!" sa Sara då. Det ska vi inte göra. Hon åkte hem och jag la mig i soffan, men somnade inte på mången timme för jag hade konstig ång överallt. Den har jag som sagt kvar nu, men ska försöka skaka av mig den så vi kan ha kul. Ses efter all jul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0