Skjut ner varenda jävel som lurat dig nån gång, trampa ner dem med din stövel fastän rustningen känns trång

Rubriklåt: Vintern blev för lång med Pernilla Andersson, för det är vinter idk jag hade inget bättre. Och jag har ju stövlar den här vintern så it works!
 
Hej från nervös-memma! Seriöst jag är så nervös inför uppkörningen imorgon. Jag fattar inte hur jag ska överleva! Det är ju liksom inte jag som ska göra något, så det finns inget jag kan göra! Aaaaaaaaaa! Men jag ska försöka blogga åtminstone, till exempel om så mycket bättre som jag såg igår. Här kommer tankar om så mycket ledsnare:
-Herrrregud vad det skulle gråtas! Det verkar inte så kul att hänga där.
-Men jag gillar Marie, hon är myslig.
-De spelade sommarn komma! Eller hur man skriver det, den godländska låten. Jag blev hype!
-Det var min enda hype :( sen var det bara gråt. Förutom Daniel, det var lite catchy ändå, och Harpo för det var bara fint.
 
Förutom detta såg vi på greveholm och sånt, och idag har vi haft det bra. Vi körde till Malmö och åt på bulltofta kött, för det är en grej man ska göra ibland, och sen fick jag se Stella träna på att parkera. Det är tydligen väldigt väldigt svårt. Men sen har vi också sett Sara sjunga luciasånger med sin kör! I en gammal fin kyrka! De sjöng superfint och min hjärna reagerade med...en massa inspiration? Det var som om jag såg hela boken framför mig helt plötsligt och nu liksom känner jag den. Det var nästan religiöst. Vi har sett klart greveholm (jag älskar deeeet) och bara vibeat allmänt, och nu ska vi sova...eller försöka. Jag är: uppe i varv. Det är därför det här inlägget är all over the fucking place. Ses imorgon med besked, håll alla tummar osv för oss klockan tio imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0