Vinden säger ingenting, mörkret stirrar tomt omkring

Rubriklåt: Djupa skogen med piroth, en väldigt fin låt vi hörde för en stund sen
 
Hallå hej! Jag har sinnessjukt ont i ryggen och är allt annat än en person, men jag kämpar på och ska blogga. Igår efter blogget gick vi och fikade om jag inte har fel för mig om när jag skrev, på ramklints. God varm choklad och gott wienerbröd, och onna gjorde semmel-premiär vilket ju är hype! Vi pratade och fikade och när vi kom hem lyssnade vi på en riktigt dålig mix och drällde och pratade om vilka namn vi känner många som har och sådär. Sen kom Sara inflygandes och vi hade speökväll! Vi spelade "nåt ska bort" och jag och mamma var helt värdelösa, men onna kunde frågor (det trodde hon inte) och Sara, som spelade själv när vi andra var i lag, slaktade! #MosaSara blev en grej, men hon vann ändå.
 
Vi åt svingod kyckling med klyftisar och tsatsiki, och sen spelade vi besservisser woooop! Jag och mamma hade lite mer tur med frågorna och jag älskar det spelet, det är det roligaste jag vet! Typ i alla fall.
 
När onna gått och lagt sig satt jag uppe och chattade med Tilda om vad vi minns av den andra, vad vi gjorde för att verka balla när vi var små, vidriga killar vi känner, att våga vara bi och till slut om mina fanfics. Jag skickade alla tre till henne och nu...nu är hon på den tredje japp. Healthy. Hon har skickat reaktioner på helt sjuka grejer, knäppa dialoger, förvirrade frågor (färre än jag väntade mig ändå, hjälper väl att hon läst förut) och mycket annat kul, så det har varit dagens höjdpunkt! Så vi har pratat om oväntade glow-ups, vår störda syn på sexualitet när vi var yngre, lockar i pannan, hur jag höll reda på allt och...en jävla massa annat. Crazy shit. Men jag somnade inte förrän 05, för emma black höll mig vaken, och därför fick jag sova till elva. Så idag har vi ätit goood kebab-lunch, onna har jobbat och allt har väl varit chill, och stella har kommit hit! woooop! hon tittar såklart på "hela england bakar" i detta ögonblick. men ja, det var allt för idag, vi ses!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0