And these rubber bands round my soul, they keep me from falling

Rubriklåt: Rubber and soul med Ane Bruhn, som vi lyssnade på igår under vårt bakishäng
 
Hej hej nu kommer inlägget jag utlovade! Jag är mycket mindre trött nu kan jag säga. ...sa hon och gäspade, men jaja. Så, igår vaknade vi i omgångar som vi ofta gör och när vi tog oss upp ansåg våra magar att det var dags för maxmat. Så det köpte vi och det var amaazing. Vi hade gosstund och lyssnade på mysiga låtar och hade det bra, och när Lilla hade i åkt föll jag i dvala. Satan vad trött jag var.
 
När jag väl vaknat (det var svårt!) åkte jag him. Där åt vi kött med gallerpotatis och sen var det på spåret-final! Stella var med på telefon, vi svarade trut på allt vi inte kunde (första frågan handlade om en fågel och de sa att den såg ut som en trut, det var inte en trut) och vi hade ett bra life generellt. Mamma tog en resa på 10 poäng, så hon gjorde en victory dance, men sen kom hon på att hon hade ont i ryggen så det blev inte så bra. Men ja, efter på spåret tittade jag och mamma på gilmore girls såklart, men hade också samtal om bokföring och annat jag inte förstår. Jag tror jag fattar lite mer nu faktiskt! Tack mamma osv. Och sen åkte jag hem, med en otroligt märklig chaufför som gav mig godis ("den liknar dig, rund!") och sa att han skulle bita mig om jag pratade om matte med honom igen. "bita så med tänderna!" okej säger du det så crazy man. Ändå lite kul liv.
 
Och idag, ja idag har jag sovit. Och gjort lite skola och snart typ städat undan åtminstone miniminilite. vi får väl se. Alltså varför har jag så svårt att skriva? Bokstäverna bara kaosar omkring. Jag förstår inte. Hoppas att jag kan skriva bättre imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0